Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate’s nieuwe beauty-obsessie

In zware beautytijden heeft Kate Middleton een nieuw wondermiddeltje gevonden: een cleanser op basis van gefermenteerde granaatappel. Het is niet makkelijk om er stralend uit te zien als je je maandenlang extreem misselijk voelt. Toch zag Kate Middleton er tijdens haar meest recente uitstapjes (z...

 Kate’s nieuwe beauty-obsessie

In zware beautytijden heeft Kate Middleton een nieuw wondermiddeltje gevonden: een cleanser op basis van gefermenteerde granaatappel.

Het is niet makkelijk om er stralend uit te zien als je je maandenlang extreem misselijk voelt. Toch zag Kate Middleton er tijdens haar meest recente uitstapjes (zoals hieronder tijdens een ontmoeting met Paddington) prachtig uit. Goede make-up, natuurlijk, maar ze zou ook hulp hebben gehad van haar favoriete merk Beuti Skincare.

Kate was al fan van hun sleep elixir, maar is volgens insiders nu als een blok gevallen voor de Pomegranate Glow Enzyme Cleanser van het merk. Die wonderen verricht op gebied van roodheid en vermoeidheid, en een relatief zacht prijskaartje van 35 pond heeft.

Ook proberen? Je koopt ‘m hier.