Ze mag dan van bescheiden komaf zijn, sinds Kate Middleton zich verloofde met prins William zit ze goed in de sieraden. Haar collectie zou bijna een miljoen euro waard zijn.

Het leeuwendeel van dat bedrag (zo’n 350.000 euro) zit in haar ‘Diana-ring’, haar verlovingsring met saffieren en diamanten die ooit van Williams moeder was. Let je op, Meghan Markle?

Article continues after the ad

Dankjewel, schoonpapa
Nog een joekel op de balans: de diamanten armband ter waarde van 170.000 euro die ze van prins Charles cadeau kreeg. Dat valt te lezen in het nieuwe boek How To Dress Like a Princess: The Secrets of Kate’s Wardrobe.

Alles matching graag
Kate zou ongeveer veertig paar oorbellen bezitten, en koopt deze graag in een set met een ketting erbij. Een van haar favoriete stukken is haar Cartier-ketting, met een prijskaartje van zo’n 60.000 euro. De bijpassende oorbellen (à 40.000 pond) heeft ze uiteraard ook in bezit. Cadeautje van William, de schat.


Bij Elizabeth in de kluis
Daarnaast heeft Kate ook altijd nog toegang tot de sieraden van koningin Elizabeth. Zie je haar met een tiara, dan is die haast zeker niet van haarzelf. Dat telt dus allemaal lekker niet mee in dat miljoen.