Ook stralen als de queen to be?

Dat haar, dat lijf, die stralende huid… we willen ons allemaal wel iets meer als Kate Middleton voelen, toch? Het kan met haar top secret smoothierecept.

Hoe ze precies eten in Kensington Palace, wordt over het algemeen als staatsgeheim behandeld. Maar heel af en toe klapt er een paleisbron uit de school. Over Kate’s vaste ontbijtsmoothie bijvoorbeeld. Schrijven we allemaal mee?

Lees ook: Miljonairs geven hun gouden tips: zo eet je je een weg naar succes

Kate begint haar dag met een hypergroene smoothie met boerenkool, spinazie, ijsbergsla, koriander, bosbessensap en een schepje spirulina. Niet buitengewoon zoet of smakelijk, wel een echte gezondheidsbom.

Vooral superalgje spirulina is onmisbaar voor Kate: dat zorgt voor een betere weerstand, meer energie én een boost voor huid, haar en nagels. Goed nieuws voor ons: al Kate’s vaste ingrediënten (ook het spirulinapoeder) zijn gewoon te koop bij de goed gesorteerde supermarkt.

Zelden zagen we Prinses Charlène van Monaco zo ontspannen. Na de overwinning van Daniel Ricciardo op het stratencircuit van Monaco (Formule 1) feliciteerde de prinses hem met een grote fles champagne.

Of ze ook een slokje wilde? Ja hoor! Zonder pardon zette ze de fles Cabbon champagne aan haar mond.

De coureur, Prins Albert, Andrea Casiraghi en Pierre Casiraghi zien de humor er ook wel van in. Santé!

Beeld: ANP.

Koningin Máxima straalde tijdens het gala voor de vijftigste verjaardag van Kroonprins Frederik van Denemarken in een jurk van één van haar favoriete ontwerpers: Jan Taminiau.

Bijzonder was dat de jurk tot eerder deze week werd vertoond op de expositie van Taminiau's werk op Utrecht Centraal. Toen de jurk uit de collectie werd verwijderd, wist iedereen wel hoe laat het was en inderdaad: Máxima droeg 'm met verve tijdens het gala-diner.

Máxima droeg de jurk ook al tijdens een feestelijk diner voor de vijftigste verjaardag van Koning Willem-Alexander vorig jaar.

Japanse zaal

Taminiau liet zich voor de jurk inspireren door het behang in de Japanse Zaal van Paleis Huis ten Bosch. De bamboe en kersenbloesem die daarop te zien zijn, brachten de ontwerper op het idee voor de stengels en dwarrelende bloemen op de japon.

Máxima zat zaterdagavond tijdens het galadiner vlakbij de jarige Frederik. Ook de Deense koningin Margrethe, de Noorse kroonprins Haakon, koningin Mathilde van België en de Zweedse koning Carl Gustaf zitten aan tafel met Frederik.

Koning Willem-Alexander zat bij Frederiks echtgenote kroonprinses Mary, de Zweedse koningin Silvia en groothertog Henri van Luxemburg, waar hij deze week op Staatsbezoek was.

Het was een feestelijke dag in Denemarken.

Beeld: Hollandse Hoogte/ANP. Bron: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in