Het proberen waard…

Een stralend huidje à la Kate Middleton was nog nooit zo dichtbij: haar favoriete beautyproduct blijkt nog geen drie tientjes te kosten.

Aan peperdure beautyproducten op haar kaptafel echt geen tekort. Toch grijpt Kate Middleton volgens insiders de laatste tijd steevast naar een goedkoop flesje als het gaat om haar gezichtsverzorging. Een wonderolie op basis van rozenbottels.

Lees ook: Dit is het verrassend zoete beautygeheim van Kate Middleton

Specifiek gaat Kate voor de Rosehip Oil van het merk Trilogy. Een olie die belooft met twee of drie druppels het hele gelaat zichtbaar te hydrateren, fijne lijntjes en rimpels stevig te verminderen en de huid ook nog eens heerlijk zacht te maken.

Proberen? In Nederland koop je de olie van Trilogy hier voor slechts 25 euro. Ook Rituals heeft een fijne gezichtsolie met rozenbottel.

 

Zelden zagen we Prinses Charlène van Monaco zo ontspannen. Na de overwinning van Daniel Ricciardo op het stratencircuit van Monaco (Formule 1) feliciteerde de prinses hem met een grote fles champagne.

Of ze ook een slokje wilde? Ja hoor! Zonder pardon zette ze de fles Cabbon champagne aan haar mond.

De coureur, Prins Albert, Andrea Casiraghi en Pierre Casiraghi zien de humor er ook wel van in. Santé!

Beeld: ANP.

Koningin Máxima straalde tijdens het gala voor de vijftigste verjaardag van Kroonprins Frederik van Denemarken in een jurk van één van haar favoriete ontwerpers: Jan Taminiau.

Bijzonder was dat de jurk tot eerder deze week werd vertoond op de expositie van Taminiau's werk op Utrecht Centraal. Toen de jurk uit de collectie werd verwijderd, wist iedereen wel hoe laat het was en inderdaad: Máxima droeg 'm met verve tijdens het gala-diner.

Máxima droeg de jurk ook al tijdens een feestelijk diner voor de vijftigste verjaardag van Koning Willem-Alexander vorig jaar.

Japanse zaal

Taminiau liet zich voor de jurk inspireren door het behang in de Japanse Zaal van Paleis Huis ten Bosch. De bamboe en kersenbloesem die daarop te zien zijn, brachten de ontwerper op het idee voor de stengels en dwarrelende bloemen op de japon.

Máxima zat zaterdagavond tijdens het galadiner vlakbij de jarige Frederik. Ook de Deense koningin Margrethe, de Noorse kroonprins Haakon, koningin Mathilde van België en de Zweedse koning Carl Gustaf zitten aan tafel met Frederik.

Koning Willem-Alexander zat bij Frederiks echtgenote kroonprinses Mary, de Zweedse koningin Silvia en groothertog Henri van Luxemburg, waar hij deze week op Staatsbezoek was.

Het was een feestelijke dag in Denemarken.

Beeld: Hollandse Hoogte/ANP. Bron: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in