Bij eBay weten ze het zeker: Kate verkoopt beter dan haar kersverse schoonzus Meghan.

The Kate Effect kennen we al jaren: alles wat Kate Middleton draagt, verkoopt als een malle. Maar de storm rondom de duchess is een beetje gaan liggen nu er een nieuwe royal is om stijltechnisch naar te kijken. Of tenminste: dat zou je denken.

More content below the advertising

Uit onderzoek naar de online shopgewoontes van Britten door eBay blijkt namelijk dat Meghan goed verkoopt, maar niet zo goed als Kate.

Eat my dust, Meghan

In april bijvoorbeeld droeg Kate een jurk van Jenny Packham, waarna het aantal zoekopdrachten naar die designer op de site verdubbelde. Ook andere merken die Kate de laatste tijd droeg – zoals Alexander McQueen op de bruiloft van Harry en Meghan – zien een enorme boost als Kate ze weer eens in het openbaar draagt.

Kate op de bruiloft van Meghan en Harry

Meghan heeft een soortgelijk effect (er werd 60% meer gezocht naar Givenchy na de wedding), maar haalt het (nog) niet bij haar beroemde schoonzus. “Meghan staat in de spotlights qua mode, maar Kate’s stijl is al jarenlang een hit bij het winkelend publiek”, stelt eBay vicepresident Rob Hattrell tegen

Dat je maar weet wat je te doen staat Meghan.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in