Meghan heeft het sinds haar bruiloft best zwaar te verduren gekregen, vooral door haar vader en halfzus die maar over haar blijven praten. Gelukkig komt Kate to the rescue.

Een nieuwe familie is al lastig genoeg zonder dat de mater familias de koningin van Engeland is en je eigen familie voor geld met de pers praat. Daarom kan Meghan Markle alle steun gebruiken die ze kan krijgen. Gelukkig heeft ze een lieve schoonzus.

“Kate is een enorme steun voor Meghan geweest”, deelt een royaltykenner met Vanity Fair. “Zij weet precies wat Meghan meemaakt. Haar familie kwam ook enorm in de spotlights te staan, en dat was ook niet leuk. Kate doet haar uiterste best om een beetje op Meghan te passen.”

Article continues after the ad

“Ze hebben wel twee heel verschillende persoonlijkheden”, vervolgt de kenner. “Maar toch kunnen ze heel goed met elkaar. Ze bellen veel, komen veel bij elkaar over de vloer. Soms met Harry en William, soms zonder de mannen. Kate heeft het druk met drie kinderen en haar eigen vriendinnen, maar ze betrekt Meghan heel erg bij haar leven.”

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in