Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate prachtig zwanger in het groen bij de BAFTA's

De Duchess of Cambridge straalde werkelijk tijdens de uitreiking van de Britse filmprijzen. Ze kwam níet, zoals veel actrices, in het zwart om de #metoo beweging te ondersteunen. Inmiddels is Kate een dikke 7 maanden zwanger. Vind dan nog maar eens een mooie jurk. Nou, dat is gelukt. In dit prach...

Kate prachtig zwanger in het groen bij de BAFTA's

De Duchess of Cambridge straalde werkelijk tijdens de uitreiking van de Britse filmprijzen. Ze kwam níet, zoals veel actrices, in het zwart om de #metoo beweging te ondersteunen.

Inmiddels is Kate een dikke 7 maanden zwanger. Vind dan nog maar eens een mooie jurk. Nou, dat is gelukt. In dit prachtige mosgroene ensemble straalde ze nooit tevoren. En manlief mag er ook zijn!

Waarom geen zwart?

De dresscode is voor Catherine een lastige zaak, meldt New York Daily News. Als lid van het koninklijk huis mag ze geen politiek getinte statements maken. Ook niet voor een, volgens velen, goede zaak als een statement tegen seksueel geweld.

Vandaar dus, dat ze voor groen koos, maar mét zwarte accenten. Misschien is dat haar manier om er toch nog aandacht aan te besteden. Maar zwart of geen zwart, ze ziet er geweldig uit.

Beeld: James Whatling / MEGA TheMegaAgency.com