De Duchess of Cambridge straalde werkelijk tijdens de uitreiking van de Britse filmprijzen. Ze kwam níet, zoals veel actrices, in het zwart om de #metoo beweging te ondersteunen.

Inmiddels is Kate een dikke 7 maanden zwanger. Vind dan nog maar eens een mooie jurk. Nou, dat is gelukt. In dit prachtige mosgroene ensemble straalde ze nooit tevoren. En manlief mag er ook zijn!

Waarom geen zwart?

De dresscode is voor Catherine een lastige zaak, meldt New York Daily News. Als lid van het koninklijk huis mag ze geen politiek getinte statements maken. Ook niet voor een, volgens velen, goede zaak als een statement tegen seksueel geweld.

Vandaar dus, dat ze voor groen koos, maar mét zwarte accenten. Misschien is dat haar manier om er toch nog aandacht aan te besteden. Maar zwart of geen zwart, ze ziet er geweldig uit.

Beeld: James Whatling / MEGA TheMegaAgency.com

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: