Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate Middleton zweert bij dit (heel gezonde) ontbijt

We zijn er stiekem allemaal nieuwsgierig naar: hoe ziet het ontbijt van een royal eruit? Kate Middleton start haar dag in elk geval altijd gezond. We hadden eerlijk gezegd ook niet anders verwacht.  Smoothie gezond En ze verklapt haar superingrediënt dat niet mag ontbreken. Volgens de Britse Mari...

Kate Middleton zweert bij dit (heel gezonde) ontbijt

We zijn er stiekem allemaal nieuwsgierig naar: hoe ziet het ontbijt van een royal eruit? Kate Middleton start haar dag in elk geval altijd gezond.

We hadden eerlijk gezegd ook niet anders verwacht. 

Smoothie gezond

En ze verklapt haar superingrediënt dat niet mag ontbreken. Volgens de Britse Marie Claire begint Kate altijd met een smoothie bestaande uit boerenkool, spinazie, romeinse sla, koriander en blauwe bessensap.

En dan het 'wondermiddel': spirulina. Dit voegt de hertogin van Cambridge altijd toe aan haar ontbijt.

Groene goedje

Spirulina is een blauwgroene zoutwateralg die bomvol proteïnen en eiwitten zit. Het zou energie geven en ontstekingsremmend werken. Het groene goedje geeft een boost aan je immuunsysteem. Misschien eens proberen?

Zo ziet het eruit

Bron: Marie Claire UK Beeld: iStock/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in