De koninklijke garderobe van Kate Middleton moet uitpuilen: The Duchess of Cambridge verschijnt elke keer in een nieuwe outfit. Althans dat zou je denken... 

Niets is minder waar. Ook Kate houdt, net als onze koningin Máxima, van recyclen. 

More content below the advertising

Gooi je haar los

Ze doet het alleen op een heel slimme manier, waardoor bijna niemand doorheeft dat ze een bepaalde outfit al vaker heeft gedragen.

Zoals deze (zie hieronder) groene avondjurk. Het is een ongeschreven regel om een avondjurk niet vaker dan één keer te dragen, daarom pakt Kate het slim aan. Ze gooit d'r haar los en doet een opvallende ketting om. Slim!

Ander accessoire

Kate is ook dol op de jurk die ze onder meer droeg bij de doop van haar dochter Charlotte. De crèmekleurige japon van Alexander McQueen hebben we al meerdere malen voorbij zien komen.

Maar ook hier weet de hertogin de aandacht elke keer op iets anders te vestigen. Kijk goed naar de foto's. De tweede keer draagt ze een andere hoed en heeft ze gekozen voor een rode broche.

Kantje boord

De hertogin heeft daarnaast een favoriete kanten jurk in haar (waarschijnlijk meters lange) garderobe hangen. Ook deze is ontworpen door Alexander McQueen.

Modefans ontdekten dat ze deze jurk graag recyclet. Ze droeg hem in 2012 en een paar jaar later weer in 2014. Het verschil? Verschillende clutches, hoedjes en een riem. Het zit hem in de details. 

Bron: Express/Brightside Beeld: ANP/Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in 

 

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in