Klassiek, chic, en toch stoer.

Iedereen die de Royal Family volgt, weet dat Kate een begeerlijke stijl heeft. Van haar zijdezacht donkerbruine lokken tot de perfect samengestelde outfits: ze heeft het allemaal. Een verbindend accessoire: een set parel oorbellen. Voor elke gelegenheid kunnen deze gedragen worden, zo bewijst de Duchess.

Kate Middleton Pareloorbellen
Kate Middleton Pareloorbellen
Kate Middleton Pareloorbellen
Kate Middleton Pareloorbellen

 

Kate draagt de parel oorbellen als een zachte touch aan haar outfit. Erg klassiek, simpel en verfijnd. Hier hebben wij een kleine selectie voor u gemaakt:

Kate Middleton Pareloorbellen
Kate Middleton Pareloorbellen

VLNR: Cartier, Oscar de la Renta, Zinzi

Maar, zoals Chanel ons geleerd heeft, kan de parel juist een sterke statement aan een outfit geven. Durft u het aan?

Kate Middleton Pareloorbellen
Kate Middleton Pareloorbellen

VLNR: Oscar de la Renta, Ryan St0rer, Chanel

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

De Britse koningin Elizabeth heeft haar laatste corgi laten inslapen. De bijna vijftienjarige Willow was volgens de Daily Mail ziek en Elizabeth wilde niet dat de hond zou lijden.

Door de dood van Willow komt er een einde aan een tijdperk van corgi's aan het Britse hof.

Elizabeth heeft er gedurende haar koningschap tientallen gehad, maar maakte in 2015 bekend dat er geen nieuwe meer zouden komen omdat ze bang was dat ze er over zou struikelen en dan maanden zou zijn uitgeschakeld door ernstig letsel.

Elizabeth heeft nu nog twee dorgi's (kruising tussen een Corgi en een dachshund) Candy en Vulcan. De twee viervoeters zijn allebei op leeftijd, waardoor hun gedrag wat meer voorspelbaar is.

Willow was samen met Holly, de corgi die in het najaar van 2016 stierf, een van de hoofdrolspelers in de James Bond-sketch die speciaal voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2012 in Londen werd gemaakt.

Daarin was te zien hoe de viervoeters vrolijk door het paleis tippelden terwijl acteur Daniel Craig als Bond de koningin ophaalde per helikopter.

Het Britse hof wil niet op het nieuws reageren omdat het een privékwestie is, maar insiders vertellen de Daily Mail dat koningin Elizabeth diep bedroefd is vanwege het verlies van Willow.

Een romantisch afspraakje voor ons koningspaar: Willem-Alexander en Máxima schoven woensdagavond aan bij de première van Gurre-Lieder.

Het was de tweede première in een week tijd voor Máxima, die maandagavond ook al bij de eerste voorstelling van de musical The Color Purple was.

Ook dit keer weer straalde ze, met haar man aan haar zijde. In De Nationale Opera in Amsterdam genoot het koppel van de romantische voorstelling.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in