Klassiek, chic, en toch stoer.

More content below the advertising

Iedereen die de Royal Family volgt, weet dat Kate een begeerlijke stijl heeft. Van haar zijdezacht donkerbruine lokken tot de perfect samengestelde outfits: ze heeft het allemaal. Een verbindend accessoire: een set parel oorbellen. Voor elke gelegenheid kunnen deze gedragen worden, zo bewijst de Duchess.

Kate Middleton Pareloorbellen
Kate Middleton Pareloorbellen

 

Kate draagt de parel oorbellen als een zachte touch aan haar outfit. Erg klassiek, simpel en verfijnd. Hier hebben wij een kleine selectie voor u gemaakt:

Kate Middleton Pareloorbellen

VLNR: Cartier, Oscar de la Renta, Zinzi

Maar, zoals Chanel ons geleerd heeft, kan de parel juist een sterke statement aan een outfit geven. Durft u het aan?

Kate Middleton Pareloorbellen

VLNR: Oscar de la Renta, Ryan St0rer, Chanel

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in