Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate en Meghan zijn dol op deze goedkope panty's

Ze hebben het voor het uitzoeken, maar Kate en Meghan zouden qua panty's hun heil hebben gevonden bij het goedkope merk John Lewis. Waar een topper van een (royally approved!) panty slechts zes euro kost. Het gaat om de Barely There Non-Slip Tights, die een zacht prijskaartje hebben én zorgen dat...

Kate en Meghan zijn dol op deze goedkope panty's

Ze hebben het voor het uitzoeken, maar Kate en Meghan zouden qua panty's hun heil hebben gevonden bij het goedkope merk John Lewis. Waar een topper van een (royally approved!) panty slechts zes euro kost.

Het gaat om de Barely There Non-Slip Tights, die een zacht prijskaartje hebben én zorgen dat de mooie duchesses niet uit hun schoenen glippen op gênante momenten. The Sun wist hun geheim te ontfutselen aan een paleisinsider (en op de foto hieronder zie je het anti-sliprandje zitten).

Aanvankelijk zagen we Meghan nog wel eens met blote benen (bij haar verlovingsaankondiging bijvoorbeeld), maar nu ze officieel ingeburgerd is moet ook zij eraan geloven. Het is protocol voor de royals om een panty te dragen tijdens publieke bezigheden. En ja, dan kun je maar beter een lievelingsmerk hebben. Of een schoonzus met jaren ervaring natuurlijk.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in