Ze zal het vast niet geweten hebben, maar de jurk die Kate Middleton droeg toen ze voor het eerst met prins Louis naar buiten stapte is heel beroemd... en nou niet direct op een gezellige manier.

Aanvankelijk werd de jurk vooral vergeleken met de jurk die prinses Diana droeg toen ze voor het eerst het ziekenhuis uit stapte met prins Harry. En zo zal Kate het ook vast bedoeld hebben. Maar al snel werd op social media gerept over hoeveel de jurk leek op een andere jurk. Met minder romantische connotaties.

 

I think we know who looks better in that dress... #rosemarysbaby #miafarrow #polanski

Een bericht gedeeld door The Beautiful Uncanny (@the_beautiful_uncanny) op

Kate's Jenny Packham-jurk lijkt als twee druppels water op de rode jurk die actrice Mia Farrow droeg in de film Rosemary's Baby. Waarin Rosemary het kind van de duivel draagt. Misschien is Kate wel een fervent horrorfan, grappen sommige liefhebbers van de film. Al denken wij dat dit toch echt een unhappy accident is. Gelukkig zal het Kate niet kunnen deren: die geniet thuis van haar eerste dagen met de kleine Louis.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Maxima is erevoorzitter van het platform ambassadeurs van Méér muziek in klas. In deze video bellen de kinderen gewoon even aan bij de koningin.

Méér Muziek in de Klas en Koningin Máxima hopen op deze manier te laten zien hoe belangrijk muziekeducatie op de basisschool is. In het programma gaan kinderen op bezoek bij Koningin Máxima thuis (toen nog op Villa Eikenhorst) en vertellen de koningin over hun instrument.

Dat levert bijzonder leuke gesprekken op met een ontzettend ontspannen en humoristische koningin.

Máxima verbaast zich over de trombone:

En is onder de indruk van het vioolspel van Emma:

Bijzonder om op deze manier ook een kijkje achter de schermen van Villa Eikenhorst te krijgen, hoewel dat nu natuurlijk niet meer de officiële residentie is van het koninklijk gezin.

Beeld: Fragment uit de video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in