Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ja hoor, ook Meghan ‘scoort’ een Tatler cover

Het Britse tijdschrift Tatler ‘covert’ graag met royals, maar niemand stond er eerder zo uitdagend op als Meghan Markle. Nu moet je je bij ‘uitdagend’ niet te veel voorstellen, maar zo’n glimlach over een blote schouder… De vraag is of we na de bruiloft ook nog zulke covers van Meghan gaan zien. ...

Ja hoor, ook Meghan ‘scoort’ een Tatler cover

Het Britse tijdschrift Tatler ‘covert’ graag met royals, maar niemand stond er eerder zo uitdagend op als Meghan Markle.

Nu moet je je bij ‘uitdagend’ niet te veel voorstellen, maar zo’n glimlach over een blote schouder… De vraag is of we na de bruiloft ook nog zulke covers van Meghan gaan zien. En dan die tekst erbij: How Meghan Markle will change Prince Harry, the Royal Family, the aristocracy, everything. Dat belooft wat!

Andere royals

Met deze royal special, het mei-nummer, de maand van de wedding, volgt Meghan een klein rijtje andere royals op, die ook al eens de cover van Tatler sierden. Prins Harry’s moeder Diana natuurlijk. Zij stond vaker dan eens op de cover.

En Williams Kate uiteraard. Ook meer dan eens.

De Queen herself was twee jaar terug nog covermodel, ter ere van haar negentigste verjaardag.

Zelfs Pipa, Kate’s zus, prins Harry zelf, en zijn ex Cressida Bonas, allemaal kregen ze een plek op de voorpagina. En Meghan in mei dus ook. Zeker weten dat het niet de laatste zal zijn. Want volgens Tatler gaat zij een boel veranderen komende tijd...

Beeld: Tatler, Getty Images