Van plan om het huwelijk van Meghan en Harry van dichtbij mee te maken? Dan moet je snel zijn: de hotels rondom Windsor verkopen in razend tempo uit.

Toen vrijdag bekend werd dat Meghan en Harry elkaar op zaterdag 19 mei het jawoord zullen geven, ontstond er een ware run op hotelkamers in de omgeving van Windsor Castle, waar het hele feest gaat plaatsvinden.

Woekerprijzen
De hoteleigenaren van Windsor en omstreken kunnen hun geluk niet op: zij zitten tot de nok toe vol – en de kamers die ze nog beschikbaar hebben gooien ze nu voor topprijzen online.

Loten
Via sites als Booking.com, Hotels.com en Expedia was het al snel helemaal niet meer mogelijk om een kamer te krijgen. Wil je tóch richting Windsor, dan kun je nog proberen zelf contact te leggen met een hotel in de omgeving. Al vertelde een eigenaar aan de Press Association: “We hebben honderden telefoontjes gehad. We hebben nu besloten maar te gaan loten.”

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: