Van plan om het huwelijk van Meghan en Harry van dichtbij mee te maken? Dan moet je snel zijn: de hotels rondom Windsor verkopen in razend tempo uit.

Toen vrijdag bekend werd dat Meghan en Harry elkaar op zaterdag 19 mei het jawoord zullen geven, ontstond er een ware run op hotelkamers in de omgeving van Windsor Castle, waar het hele feest gaat plaatsvinden.

Woekerprijzen
De hoteleigenaren van Windsor en omstreken kunnen hun geluk niet op: zij zitten tot de nok toe vol – en de kamers die ze nog beschikbaar hebben gooien ze nu voor topprijzen online.

Loten
Via sites als Booking.com, Hotels.com en Expedia was het al snel helemaal niet meer mogelijk om een kamer te krijgen. Wil je tóch richting Windsor, dan kun je nog proberen zelf contact te leggen met een hotel in de omgeving. Al vertelde een eigenaar aan de Press Association: “We hebben honderden telefoontjes gehad. We hebben nu besloten maar te gaan loten.”

Ons koningspaar is vandaag op streekbezoek in Zeeland, en geniet daar zichtbaar van het zonnetje.

Máxima droeg een fonkelnieuwe rok van Claes Iversen die haar outfit naast rood-wit-blauw ook een beetje roze en geel meegaf. wat Máxima betreft mag het zo te zien een kleurig najaar worden!

De Oranjes maakten het meeste van het stralende nazomerweer (mag het nog nazomer heten eigenlijk?) tijdens hun drukke dag in Schouwen-Duiveland. Ze bezochten achtereenvolgens Renesse, Kerkwerve, Bruinisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland en Tholen.

Later vanmiddag moeten ze met gierende banden weer terug naar Den Haag - vanavond wacht ze een ontmoeting met voormalig secretaris-generaal van de VN Ban Ki-Moon en zijn echtgenote Ban Soon-taek.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Hij is nog klein, maar hij is er echt: Meghans babybump. Harry en Meghan begonnen gisteren (maandag) aan hun Australische tour, en gunden ons gelijk een kijkje op hun babygeluk.

Daar is-ie hoor: de bump!

De twee waren in Sydney, waar ze onder andere het beroemde Opera House aandeden. En naar een zoo gingen voor de verplichte maar oh zo leuke koala-ontmoeting die royals Down Under nou eenmaal altijd even aftikken.

Het was wel duidelijk dat niet alleen de omstanders baby Sussex on the brain hadden, maar ook papa en mama zelf: een beetje onwennig maar groot grijnzend namen ze de eerste babycadeautjes in ontvangst: een knuffelkangoeroe mét kleintje, en een minipaar Uggs.

Niet geheel onverwacht koos de duchess op haar eerste dag in Australië voor Australisch design. Haar jurk is van Karen Gee.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in