Prins William en zijn Kate hebben er een nieuwe zoon bij. Het jochie werd vanochtend (maandag) om 11.01 uur Britse tijd geboren in Londen.

Eerder deze ochtend bereikte ons via de Britse pers en Kensington Palace al het bericht dat Kate naar de Lindo-vleugel van St. Mary's Hospital was gebracht, gewoon per auto vanuit Kensington Palace.

Medewerkers van William en Kate hebben inmiddels laten weten dat Kate een toch best razendsnelle bevalling heeft beleefd vanochtend: om elf uur was haar zoon er al. William was er gelukkig gewoon bij, en moeder en zoon maken het goed. 

Inmiddels hebben grote broer en zus George en Charlotte hun nieuwe broertje ook kunnen ontmoeten, kondigde Kensington Palace eind van de middag aan.

En niet heel veel later, een luttele zeven uur na de bevalling, waren ze daar dan. Apetrots en stralend: Will en Kate, met hun kleine jongen. Wat een plaatje! 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: