Prins William en zijn Kate hebben er een nieuwe zoon bij. Het jochie werd vanochtend (maandag) om 11.01 uur Britse tijd geboren in Londen.

Eerder deze ochtend bereikte ons via de Britse pers en Kensington Palace al het bericht dat Kate naar de Lindo-vleugel van St. Mary's Hospital was gebracht, gewoon per auto vanuit Kensington Palace.

More content below the advertising

Medewerkers van William en Kate hebben inmiddels laten weten dat Kate een toch best razendsnelle bevalling heeft beleefd vanochtend: om elf uur was haar zoon er al. William was er gelukkig gewoon bij, en moeder en zoon maken het goed. 

Inmiddels hebben grote broer en zus George en Charlotte hun nieuwe broertje ook kunnen ontmoeten, kondigde Kensington Palace eind van de middag aan.

En niet heel veel later, een luttele zeven uur na de bevalling, waren ze daar dan. Apetrots en stralend: Will en Kate, met hun kleine jongen. Wat een plaatje!
 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in