Een nieuwe jaar, dus nieuwe looks van Máxima. We kunnen niet wachten. Vorig jaar pakte ze uit met veel opvallende hoeden. Zou ze dat in 2019 ook weer doen? Vast wel, want de hoed is weer terug op te catwalk.

We blikken nog even terug op de meest besproken hoofddeksels van vorig jaar.

1. Deze ging viral

Een hoed waar echt iedereen het over had was het exemplaar dat de koningin droeg tijdens Prinsjesdag afgelopen jaar. De reden: door de hoed zag je een deel van haar gezicht niet en dat zorgde voor een hoop hilariteit op Twitter. 

 

 

2. Recyclen

De koningin maakte een grappige en ook wel een beetje opvallende keuze tijdens een bezoek aan een wijngaard in Bernkastel-Kues. Ze koos ten eerste voor een hoed die ze al tien keer eerder droeg, maar de zwarte vilten relevé van Fabienne Delvigne droeg ze ook nog eens twee keer eerder bij een bezoek aan Duitsland.

3. Badmuts?

Soms zit er een hoed tussen die niet bij iedereen in de smaak valt. Zo ook degene die Máxima droeg toen de koning en koningin van Jordanië een bezoek aan ons land brachten. 

4. Favorietje

Eén van de favorieten van de koningin: de hoed met opgeslagen rand. Het is inmiddels uitgegroeid tot Máxima's signatuur. Het gaat om een parabuntal relevé van Fabienne Delvigne. De hoed hebben we al meer dan tien keer voorbij zien komen. 

Bron: Blauw Bloed/Modekoninginmaxima Beeld: ANP

De Zweedse kroonprinses Victoria werd woensdag in Helsingborg bijna omver gelopen door honderden dolenthousiaste kinderen die zich in de wijk Drottninghög hadden verzameld om haar te begroeten.

Waarschijnlijk hadden alle plaatselijke kleuterscholen hun jeugd meegenomen, want volgens de plaatselijke krant was het "bijna hysterisch en de kroonprinses moest moeite doen om de kinderen tot bedaren te brengen.” 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Helsingborgs stad (@helsingborgsstad) op

Gelukkig is Victoria wel wat gewend, want ze bleef goedgehumeurd ook al waren sommige kinderen veel te opdringerig.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fan account (@swedish.royal_family) op

Victoria was naar de Zuid-Zweedse stad gekomen om drie projecten te bekijken die te maken hebben met duurzaamheid, het milieu en klimaatverandering. 

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in