Vandaag vieren de Britten Moederdag en dankzij prins Harry is er één moeder in het land die nog steeds zit te stralen.

Karen Anvil heet ze. Ze is 39 en een alleenstaande moeder van een dochter. En ze is gek op de royals. Afgelopen week was ze in Birmingham om Harry en Meghan te zien. Toen het haar lukte Harry de hand te schudden, vroeg ze meteen of hij haar foto van afgelopen kerst leuk vond.

Fab Four

Deze foto dus. Van Wil en Kate en Harry en Meghan, the Fab Four. Geschoten op 25 december toen de vier naar de kerk liepen. Anvil stond, naar eigen zeggen, als een fan langs de kant te schreeuwen om hun aandacht en dat leverde dit plaatje op.

Succesfoto

Ze plaatste de foto op social media en vervolgens verscheen-ie op de voorpagina van bijna elke Engelse krant. Ook wereldwijd werd de pic overal geplaatst. Hij veranderde haar leven, zegt ze. En wat vond Harry? ‘I hope you made lots of money from it!’ lachte hij. Prachtig moederdaggeschenk toch?

 

Bron: Mail Online. Beeld: Getty Images, Karen Anvil

 

 

 

Hij mag dan 35 miljoen euro waard zijn, trouwen met huwelijkse voorwaarden vindt prins Harry he-le-maal niks.

Meghan Markle zal zich helemaal klaar hebben gemaakt voor het moment dat haar grote liefde Harry – of zijn familie, of zij advocaten – haar een pen zou geven om een prenup te ondertekenen. Immers is dat in de VS, waar zij vandaan komt, heel gewoon.

In Engeland is het veel minder gebruikelijk, en al helemaal binnen Harry’s familie.

De Windsors zijn er geen van allen erg van: Diana en Charles tekenden niets, noch Fergie en Andrew, en William en Kate. Toch werd verwacht dat het voor Meghan en Harry wel eens anders kon zijn, mede omdat zij al eens eerder gescheiden is.

Toch gaat het niet gebeuren, delen insiders nu met de Daily Mail. “Harry heeft helemaal nooit overwogen haar voorwaarden te laten tekenen”, aldus de bron. “Voor hem is zijn huwelijk met Meghan iets voor altijd.” Aaaaaah, wat romantisch.

En over romantisch gesproken: de filmversie van Meghan en Harry’s romance heeft sinds dit weekend een eerste teaser-trailer. Die willen we je natuurlijk niet ontzeggen.

Koning Filip en koningin Mathilde van België waren deze week op staatsbezoek in Canada. En Mathilde nam een koffer vol prachtige looks mee.

Van casual voor in de sneeuw tot helemaal tot in de puntjes verzorgd voor een galadiner: wie op staatsbezoek gaat, moet veelzijdig zijn. En daar is koningin Mathilde de laatste dagen geweldig in geslaagd. Haar mooiste outfits op een rij.


Beeld: Hollandse Hoogte