De trouwjurk van Kate Middleton kostte naar verluidt ongeveer 400.000 euro, maar in de nieuwe trouwcollectie van H&M zit een replica met een veel zachter prijsje.

Voor ongeveer 250 euro kunnen bruidjes in een kopietje van Kate’s jurk richting het altaar, dankzij H&M. Oké, er zit geen meterslange sleep aan de jurk, maar daar doet helemaal niemand moeilijk over: de jurk is overal ter wereld nagenoeg uitverkocht.

Het is een kwestie van tijd voor ook de jurk van Meghan in replicavorm te koop zal zijn. Wie die jurk heeft ontworpen is momenteel nog staatsgeheim, maar deze week leken alle pijlen te wijzen naar het Brits-Canadese label Erdem. Die schijnen achter de schermen nogal wat extra PR-mensen te hebben aangenomen de laatste maand. En dat is natuurlijk wel verdacht…

Beeld: H&M/ANP

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Maxima is erevoorzitter van het platform ambassadeurs van Méér muziek in klas. In deze video bellen de kinderen gewoon even aan bij de koningin.

Méér Muziek in de Klas en Koningin Máxima hopen op deze manier te laten zien hoe belangrijk muziekeducatie op de basisschool is. In het programma gaan kinderen op bezoek bij Koningin Máxima thuis (toen nog op Villa Eikenhorst) en vertellen de koningin over hun instrument.

Dat levert bijzonder leuke gesprekken op met een ontzettend ontspannen en humoristische koningin.

Máxima verbaast zich over de trombone:

En is onder de indruk van het vioolspel van Emma:

Bijzonder om op deze manier ook een kijkje achter de schermen van Villa Eikenhorst te krijgen, hoewel dat nu natuurlijk niet meer de officiële residentie is van het koninklijk gezin.

Beeld: Fragment uit de video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in