Ook de royals komen weer terug van vakantie, van verre oorden of juist in eigen land. Waar hebben de royals genoten van wat welverdiende rust en zonnestralen.

Familievakantie voor Will & Kate

Royals, het zijn net mensen. Ook zij gaan graag naar hun oude, vertrouwde vakantiebestemming. Daarom zijn Will en Kate met de kids ook dit jaar weer gewoon op zonnig Mustique.

More content below the advertising

Will en Kate kiezen zo lang ze daten al voor het zonnige en exclusieve eiland: ze gingen er op huwelijksreis, en waren er ook al meermalen samen met pa en ma Middleton. Die zouden er nu óók lekker zitten, net als Kate's zwangere zusje Pippa.

Rust en zon voor Albert & Charlene

Het prinselijk paar vloog deze week via Tahiti naar het eilandje Tetiaroa, in Frans-Polynesië. Ooit volledig het bezit van acteur Marlon Brando, nu een hyperdeluxe vakantieoord met de passende naam ‘The Brando’.

Albert: "Het wordt een vakantie die draait om zee en zwemmen", aldus de prins. "Ik kijk er naar uit, ik ben toe aan een pauze. En ik weet wat me te wachten staat met de kinderen. Ik neem thuis ook elke dag een paar uur vrij om met ze te gaan zwemmen. Dat is véél beter dan drie uur lang in een vergadering zitten."

Vakantie in eigen land voor de Haäkon en Mette-Marit

De Noorse kroonprins was ook nog jarig begin zomer, en dat werd gevierd met een vakantie in eigen land met zijn ouders koning Harald en koningin Sonja, zijn zus Märtha Louise en haar dochter Maud Angelica Behn.

Back to basic met Märtha Louise

Over Märtha Louise gesproken, zij bleef in de Arctische archipel om de ruige natuur te ontdekken en er van te genieten, na een cruise in de voorgaande week met de hele koninklijke familie aan boord van het koningsschip Norge

Victoria & Daniel

De kroonprinses vierde vakantie met haar familie. Over waar ze op vakantie waren, bestaat bij de Zweden geen twijfel: de royals zomeren standaard in Solliden, op Öland. En daar werden direct een paar zonnige officiële foto's gemaakt.

Felipe & Letizia bleven ook in eigen land

Na alle onrust van afgelopen voorjaar, waar in de Spaanse media de band tussen Sofia en Letizia behoorlijk onderwerp van gesprek was, ziet alles er weer uit als koek & ei tijdens een middagje winkelen.

Felipe en Letizia bleven deze zomer met hun dochters in Spanje. Zouden wij ook doen als we in een land woonden waar de zon bijna altijd schijnt.

Ook zo genoten van de (Nederlandse) zomer?

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Erwin Olaf is verantwoordelijk voor de prachtige portretserie die vorig jaar geschoten werd van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Amalia, Ariane en Alexia, spreekt openhartig over de samenwerking met de koninklijke familie.

Begin 2018 werd Olaf gevraagd om de Oranjes op de gevoelige plaat vast te leggen voor hun kerstkaart én een portretserie.

More content below the advertising

"Ik ben trots op het koningshuis, omdat het een verbindend element is, binnen een af en toe zeer verdeelde democratie", aldus de fotokunstenaar.

Een sessie in het Paleis op de Dam had "iets magisch. Het overkomt je maar een paar keer in je carrière als fotograaf dat alles op zijn plek lijkt te vallen: de techniek, het licht, het poseren, de composities, maar ook de sfeer."

Verder laat de talentvolle fotograaf weinig los. Veel meer dan dat het "leuk" was om met de Oranjes te werken, verklapt hij niet.

Olaf toont ,behalve veel eerder werk, een klein aantal foto's die hij in opdracht maakte waaronder de spraakmakende recente platen van koning Willem-Alexander en zijn gezin. 

Meer werk van Erwin Olaf zien? Zijn dubbeltentoonstelling in het Gemeentemuseum en het Fotomuseum in Den Haag is vanaf vandaag geopend. In Nouveau van deze maand lees je alvast een groot portret van de fotograaf. 

Nu in de winkel!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in