De prinsessen van Europa weten het wel: zij kiezen tijdens hun zwangerschap steevast voor outfits van het voordelige merk Séraphine. Deze week was het niet anders.

Zwangere royals hebben een ding gemeen: ze moeten regelmatig netjes voor de dag komen, en hebben een gezonde afkeer van het woord positiemode. Wat te doen? Nou, royal approved én zacht geprijsde outfits shoppen bij het Frans-Britse merk Séraphine. In Nederland verkrijgbaar via Zalando, maar ook heel goed online te bestellen vanuit het buitenland.

Kate Middleton is fan: zij werd vorige week gespot in deze prachtige jas van het merk (en daar waren ze zoals hierboven te zien bij Séraphine zelf ook blij mee). En nog leuker: ze heeft de jas (de Marina-coat) al sinds ze in verwachting was van prins George. In 2014 werd ze er in New York voor het eerst in gespot.

In 2014....

En in 2017.

Maar er zijn meer liefhebbers: Williams nichtje Zara Phillips bijvoorbeeld, prinses Madeleine van Zweden (die zelfs een galajurk van het merk droeg naar de uitreiking van de Nobelprijs afgelopen weekend), en zus Victoria en schoonzus Sofia.Met prijzen vanaf ongeveer 40 euro is Séraphine niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens betaalbaar. Zelfs voor de royalportemonnee lekker.

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in