De prinsessen van Europa weten het wel: zij kiezen tijdens hun zwangerschap steevast voor outfits van het voordelige merk Séraphine. Deze week was het niet anders.

Zwangere royals hebben een ding gemeen: ze moeten regelmatig netjes voor de dag komen, en hebben een gezonde afkeer van het woord positiemode. Wat te doen? Nou, royal approved én zacht geprijsde outfits shoppen bij het Frans-Britse merk Séraphine. In Nederland verkrijgbaar via Zalando, maar ook heel goed online te bestellen vanuit het buitenland.

Kate Middleton is fan: zij werd vorige week gespot in deze prachtige jas van het merk (en daar waren ze zoals hierboven te zien bij Séraphine zelf ook blij mee). En nog leuker: ze heeft de jas (de Marina-coat) al sinds ze in verwachting was van prins George. In 2014 werd ze er in New York voor het eerst in gespot.

In 2014....

En in 2017.

Maar er zijn meer liefhebbers: Williams nichtje Zara Phillips bijvoorbeeld, prinses Madeleine van Zweden (die zelfs een galajurk van het merk droeg naar de uitreiking van de Nobelprijs afgelopen weekend), en zus Victoria en schoonzus Sofia.


Met prijzen vanaf ongeveer 40 euro is Séraphine niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens betaalbaar. Zelfs voor de royalportemonnee lekker.

Queen Elizabeth weet wel wat ze cadeau geeft: ze schonk prins Harry en zijn Meghan het prachtige York Cottage voor hun huwelijk.

De cottage staat op de gronden van haar landgoed Sandringham in Norfolk, waar de koningin zelf ook graag veel tijd doorbrengt. Zo’n geschenk is koninklijke traditie: Will en Kate kregen ook een buitenverblijf na hun jawoord.

Het idee is dat de newlyweds een plekje hebben waar ze naartoe kunnen gaan om te genieten van hun rust, zonder nieuwsgierige toeristen (die ze bij Kensington Palace natuurlijk volop hebben) en fotografen.

Ook als er straks eventueel babynieuws aankomt, kan zo’n huis goed van pas komen. Will en Kate kozen er bijvoorbeeld voor om hun kinderen de eerste jaren van hun leven te laten opgroeien op het platteland.

Zij keerden pas afgelopen september definitief terug naar Londen, omdat prins George daar naar de basisschool gaat.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Op de laatste avond van het Staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Máxima aan Luxemburg werden de warme banden tussen beide landen nog eens aangehaald. Máxima droeg voor de gelegenheid haar rode Valentino kaftan die prachtig wervelde in de wind.

Máxima droeg haar haar los, wat de lengte en vorm van de jurk accentueert.

Zo te zien ontlokte de outfit ook aan Willem Alexander een warme blik.

En Groothertog Henri begroet haar zelfs met een handkus, iets dat onze koningin wel kan waarderen.

Na aankomst trakteerde het koningspaar hun gasten op een concert van de Nederlandse violiste Simone Lamsma.

Vanmiddag komt het Staatsbezoek ten einde.

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in