De prinsessen van Europa weten het wel: zij kiezen tijdens hun zwangerschap steevast voor outfits van het voordelige merk Séraphine. Deze week was het niet anders.

Zwangere royals hebben een ding gemeen: ze moeten regelmatig netjes voor de dag komen, en hebben een gezonde afkeer van het woord positiemode. Wat te doen? Nou, royal approved én zacht geprijsde outfits shoppen bij het Frans-Britse merk Séraphine. In Nederland verkrijgbaar via Zalando, maar ook heel goed online te bestellen vanuit het buitenland.

Kate Middleton is fan: zij werd vorige week gespot in deze prachtige jas van het merk (en daar waren ze zoals hierboven te zien bij Séraphine zelf ook blij mee). En nog leuker: ze heeft de jas (de Marina-coat) al sinds ze in verwachting was van prins George. In 2014 werd ze er in New York voor het eerst in gespot.

Article continues after the ad

In 2014....

En in 2017.

Maar er zijn meer liefhebbers: Williams nichtje Zara Phillips bijvoorbeeld, prinses Madeleine van Zweden (die zelfs een galajurk van het merk droeg naar de uitreiking van de Nobelprijs afgelopen weekend), en zus Victoria en schoonzus Sofia.


Met prijzen vanaf ongeveer 40 euro is Séraphine niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens betaalbaar. Zelfs voor de royalportemonnee lekker.