Wat er nog ontbrak omtrent het huwelijk van prins Harry en Meghan? Een herdenkingsservies natuurlijk. Maar de Britten kunnen los, want terwijl het stel zelf nu Noord-Ierland bezoekt, zijn de kopjes en bordjes sinds gisteren te bestellen.

En als we heel eerlijk zijn: het porselein ziet er prachtig uit. Op mooi korenblauw zijn de goudkleurige initialen van het stel met een wit lintje met elkaar verbonden. Erboven uiteraard een kroon, langs de rand sierwerk dat geïnspireerd is op het ijzerwerk op de deur van de St George’s Chapel, waar het stel elkaar op 19 mei het jawoord geeft.

Verzamelen

De in Stoke-on-Trent handgemaakte collectie porselein bestaat uit een klein koffiekopje, een normale koffiekop, een bord, een pillendoosje en een bierpul. Tja, het blijven wel Britten natuurlijk. Interesse? Kijk op http://www.royalcollectionshop.co.uk/ . Prijzen liggen tussen 19,95 en 49,95 pond.

 

 

Beeld: Getty Images.

 

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: