Wat er nog ontbrak omtrent het huwelijk van prins Harry en Meghan? Een herdenkingsservies natuurlijk. Maar de Britten kunnen los, want terwijl het stel zelf nu Noord-Ierland bezoekt, zijn de kopjes en bordjes sinds gisteren te bestellen.

En als we heel eerlijk zijn: het porselein ziet er prachtig uit. Op mooi korenblauw zijn de goudkleurige initialen van het stel met een wit lintje met elkaar verbonden. Erboven uiteraard een kroon, langs de rand sierwerk dat geïnspireerd is op het ijzerwerk op de deur van de St George’s Chapel, waar het stel elkaar op 19 mei het jawoord geeft.

More content below the advertising

Verzamelen

De in Stoke-on-Trent handgemaakte collectie porselein bestaat uit een klein koffiekopje, een normale koffiekop, een bord, een pillendoosje en een bierpul. Tja, het blijven wel Britten natuurlijk. Interesse? Kijk op http://www.royalcollectionshop.co.uk/ . Prijzen liggen tussen 19,95 en 49,95 pond.

 

 

Beeld: Getty Images.

 

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in