Camilla Parker-Bowles decoreert cupcakes met Jamie Oliver

Prinses Diana noemde haar weliswaar smalend ‘The Rottweiler’, Camilla Parker-Bowles liet zich gisteren juist van haar meest vriendelijke kant zien. De hertogin van Cornwall ontving celebrity chefs Jamie Oliver en Hugh Fearnley-Whittingstall in de keuken van het koninklijke Clarence House, waar ze met kroonprins Charles resideert.

Cupcakes voor saamhorigheid
Cupcakes bakken voor het goede doel stond op het programma. Dat wil zeggen, cupcakes versieren. Op de vraag of ze alle 140 cupcakes zelf had gebakken, grapte Camilla weliswaar “Natuurlijk!” maar daarvoor stond de hofhouding al vanaf 7.30 uur achter het fornuis. Met het bezoek loopt Camilla zich alvast warm voor het Get Together Event dat op 17 en 18 juni plaatsvindt. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement –dat dit jaar in het teken staat van diversiteit- worden door heel Groot-Brittanië straatfeesten, picknicks, bakwedstrijden en barbecues georganiseerd.

        Lees ook: 15 Dingen die hertogin Kate op en top Engels maken

Koninklijke knoeipartij
Het keukentrio voorzag de cupcakes voor de gelegenheid met een icing in de kleuren van de Engelse vlag. En Camilla is misschien een vrouw van vele talenten, cupcakes decoreren kan ze beter van haar cv laten. Of zoals ze het zelf zegt: “Versieren is nooit mijn sterkste punt geweest. Ik maak er mijn eigen, unieke stijl van.” Toen ze een spuitzak met vanillecrème van Jamie overnam, knoeide ze de topping per ongeluk op de stropdas van River Cottage-presentator Hugh Fearnley-Whittingstall. Die liet zich er overigens niet door uit het veld slaan en likte de icing ter plekke van zijn das.

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend (woensdag) bij de jubileumviering van het Verbond van Verzekeraars. En trok daarvoor een spetterende (en welbekende) Natan-look uit de kast.

Máxima is erevoorzitter van het platform Wijzer in geldzaken, waarvan het Verbond van Verzekeraars weer een partner is. Reden genoeg dus voor onze koningin om de paar kilometers naar Den Haag te maken om de leden te feliciteren met de opening van hun nieuwe kantoor.

Ze droeg voor de gelegenheid een geruite rok met een prachtige rode blouse van modehuis Natan. Een outfit die we vorig jaar ook al twee keer voorbij zagen komen. Zoals we gisteren al concludeerden: de koningin heeft zin in een kleurig najaar. Al is deze look wel even héél wat herfstiger dan die in Zeeland.

Het is een enorm drukke week voor onze koningin: maandag- en dinsdagavond kreeg ze op Paleis Noordeinde hoogwaardigheidsbekleders over de vloer, dinsdag ging ze met de koning op streekbezoek in Zeeland, en vandaag staat naast het Verbond van Verzekeraars ook een speech tijdens het One Young World-congres op het programma.

Daarna heeft ze een paar broodnodige dagen vrij, al zullen die ongetwijfeld gevuld zijn met het doorpassen van outfits voor haar aankomende grote staatsbezoek: volgende week gaat ons koningspaar naar Groot-Brittannië voor ontmoetingen met onder andere koningin Elizabeth (ze logeren op Buckingham Palace), prins Charles en Camilla.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in