Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heeft Harry een ring gekocht?

Prins Harry zou een bestelling hebben gedaan bij Collins, de vaste juwelier van zijn oma Elizabeth. Waardoor verhalen over een aanstaande verloving weer aanzwellen. Dat Harry en zijn Meghan geen week rust krijgen tot ze a) verloofd of b) uit elkaar zijn, is een zekerheidje. Voor alle berichten ro...

Heeft Harry een ring gekocht?

Prins Harry zou een bestelling hebben gedaan bij Collins, de vaste juwelier van zijn oma Elizabeth. Waardoor verhalen over een aanstaande verloving weer aanzwellen.

Dat Harry en zijn Meghan geen week rust krijgen tot ze a) verloofd of b) uit elkaar zijn, is een zekerheidje. Voor alle berichten rondom hun aanstaande engagement geldt dus: korreltje zout. Maar er zijn nu wel héél veel insiders die zich stiekem uitspreken over een zomers verlovingsplan.

Lees ook: Queen Elizabeth niet naar eventueel huwelijk Harry en Meghan

“Er komt een aanzoek aan, en snel ook”, deelt een insider met Heat. “Misschien volgende maand al wel.” Dat tijdspad lijkt niet helemaal uit de lucht gegrepen: Meghan is op 4 augustus jarig, en dat zou natuurlijk een mooie gelegenheid zijn voor een diamanten cadeautje.

Harry zou de ring in het diepste geheim al besteld hebben bij juwelier Collins, de hofleverancier voor de Windsors. Wij zijn er klaar voor…