Hoe tijdelijk is Toronto?

Prins Harry zou op zoek zijn naar een nieuwe huis voor zijn vriendin Meghan Markle in Toronto. Waar zij wellicht langer blijft dan voorheen gedacht.

De een weet bijna zeker dat er deze zomer nog een aanzoek aan komt. De ander zegt dat prins Harry (32) en Meghan Markle (35) het voorlopig nog rustig aan doen samen. Van dat tweede heeft het alle schijn, nu prins Harry op zoek zou zijn naar een liefdesstulpje in Toronto.

Daar werkt Meghan aan de serie Suits. Het is nog niet duidelijk of ze na dit seizoen (dat nu ongeveer afgerond is) nog terugkeert. Maar mocht dat wél zo zijn – en ze dus niet direct naar Londen verhuizen – dan wil Harry wel graag dat ze verhuist. En dat terwijl ze toch heel aardig woont nu.

“Hij is op zoek naar een groter appartement met betere beveiliging”, deelt een insider met In Touch. Al sinds het begin van hun relatie maakt Harry zich zorgen om Meghans veiligheid. Vlak nadat hun romance wereldkundig werd, brak een fotograaf bij haar thuis in. Daar hoeft het stel zich straks in elk geval niet meer druk om te maken. Of het nou Toronto of Kensington Palace wordt.

Koning Willem-Alexander is in zijn vijfde jaar op de troon populairder dan ooit. Dat blijkt uit het jaarlijkse Koningsdagonderzoek onder ruim 25.000 leden van het opiniepanel van het televisieprogramma EenVandaag.

85 procent van de ondervraagden heeft er vertrouwen in dat hij zijn werk goed doet. In 2016 was dit percentage 77. Vorig jaar was het al gestegen naar 82 procent.

Volgens het onderzoek scoort de koning op meerdere aspecten beter dan vorig jaar. Hij weet beter wat er speelt en hij is meer koning van alle Nederlanders. Ook is hij volgens iets meer mensen geloofwaardig en presenteert hij zich beter. Verder omschrijven panelleden de koning als betrokken, benaderbaar, open en gewoon.

Koningin Máxima is het populairste lid van het koningshuis. Maar haar man nadert als het gaat om het favoriete lid van het Koninklijk Huis. Prinses Beatrix en prof. mr. Pieter van Vollenhoven delen de derde plek.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De geboorte van de kleine prins in Engeland zorgde voor een stortvloed aan felicitaties en reacties aan het adres van William en Kate op social media. Dit zijn de leukste:

Michelle Obama was er als de kippen bij om een mooie persoonlijke boodschap achter te laten:

En voetballer David Beckham deelde een persoonlijk kiekje:

De universiteit waar de twee elkaar leerde kennen, stuurde een mooie herinnering van het jonge stel:

Natuurlijk waren er ook veel fashionsites die de look van Kate memoreerden:

En deze afbeelding vloog werkelijk over het internet. Kate die met haar kleding een ode brengt aan William's overleden moeder Diana:

Het stel geniet nu van het gezin met hun drie kinderen, maar stuurde natuurlijk wel een bedankje voor zoveel felicitaties:

 

Welcome to the family. Thank you everyone for your kind wishes.

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Beeld: ANP/EPA Will Oliver

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in