Prins Harry zou op zoek zijn naar een nieuwe huis voor zijn vriendin Meghan Markle in Toronto. Waar zij wellicht langer blijft dan voorheen gedacht.

De een weet bijna zeker dat er deze zomer nog een aanzoek aan komt. De ander zegt dat prins Harry (32) en Meghan Markle (35) het voorlopig nog rustig aan doen samen. Van dat tweede heeft het alle schijn, nu prins Harry op zoek zou zijn naar een liefdesstulpje in Toronto.

Daar werkt Meghan aan de serie Suits. Het is nog niet duidelijk of ze na dit seizoen (dat nu ongeveer afgerond is) nog terugkeert. Maar mocht dat wél zo zijn – en ze dus niet direct naar Londen verhuizen – dan wil Harry wel graag dat ze verhuist. En dat terwijl ze toch heel aardig woont nu.

“Hij is op zoek naar een groter appartement met betere beveiliging”, deelt een insider met In Touch. Al sinds het begin van hun relatie maakt Harry zich zorgen om Meghans veiligheid. Vlak nadat hun romance wereldkundig werd, brak een fotograaf bij haar thuis in. Daar hoeft het stel zich straks in elk geval niet meer druk om te maken. Of het nou Toronto of Kensington Palace wordt.

Article continues after the ad