Hoe tijdelijk is Toronto?

Prins Harry zou op zoek zijn naar een nieuwe huis voor zijn vriendin Meghan Markle in Toronto. Waar zij wellicht langer blijft dan voorheen gedacht.

De een weet bijna zeker dat er deze zomer nog een aanzoek aan komt. De ander zegt dat prins Harry (32) en Meghan Markle (35) het voorlopig nog rustig aan doen samen. Van dat tweede heeft het alle schijn, nu prins Harry op zoek zou zijn naar een liefdesstulpje in Toronto.

Daar werkt Meghan aan de serie Suits. Het is nog niet duidelijk of ze na dit seizoen (dat nu ongeveer afgerond is) nog terugkeert. Maar mocht dat wél zo zijn – en ze dus niet direct naar Londen verhuizen – dan wil Harry wel graag dat ze verhuist. En dat terwijl ze toch heel aardig woont nu.

“Hij is op zoek naar een groter appartement met betere beveiliging”, deelt een insider met In Touch. Al sinds het begin van hun relatie maakt Harry zich zorgen om Meghans veiligheid. Vlak nadat hun romance wereldkundig werd, brak een fotograaf bij haar thuis in. Daar hoeft het stel zich straks in elk geval niet meer druk om te maken. Of het nou Toronto of Kensington Palace wordt.

In een unieke nieuwe documentaire over koningin Elizabeth komen alle jonge royals aan het woord. En komt Meghan oog in oog te staan met haar beroemde trouwjurk.

Ongeëvenaarde toegang, dat belooft de documentaire Queen of the World. Waarin de filmmakers Buckingham Palace in gaan en onder andere spreken met William, Harry en Meghan. Die laatste gaat voor de camera's op bezoek bij haar trouwjurk, en daarvan zit al een klein stukje in de trailer voor het kijkcijferkanon.

Meghans echtgenoot zorgt als altijd voor een vrolijke noot als hij personeel in opleiding vraagt of ze de koningin al zijn tegengekomen in de wandelgangen. Zijn advies: "Als dat gebeurt: raak niet in paniek. Doen jullie toch wel. Dat gevoel hebben we allemaal."

De docu wordt volgende week uitgezonden op de Britse zender ITV. Of deze ook de Nederlandse televisie haalt is nog niet bekend, maar mocht het zover komen dan lees je dat uiteraard op Nouveau.nl.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De opnames van The Crown seizoen 3 zijn in volle gang. Hoofdrolspeelsters Olivia Colman (koningin Elizabeth) en Helena Bonham Carter (prinses Margaret) werden samen gespot tijdens een filmdag bij Winchester Cathedral.

Volgens insiders kwamen de actrices daar bijeen om scènes op te nemen voor de begrafenis van Winston Churchill.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEWS! #HelenaBonhamCarter and Olivia Coleman filming #TheCrown . Thanks to vk.com\hbc_group

Een bericht gedeeld door Helena Bonham Carter (@bonham.carter) op

Het is voor het eerst dat we de nieuwe cast van The Crown in actie zien. Wel werden eerder al de eerste officiële foto's van de nieuwe Elizabeth, Margaret, Philip en Anthony vrijgegeven. 

Seizoen drie van The Crown begint met een helemaal verse cast omdat er een tijdssprong gemaakt wordt. Toch heeft de oude cast de serie ook nog niet losgelaten. Voormalig hoofdrolspeelster Claire Foy won maandag nog een Emmy Award voor haar vertolking van Elizabeth.

Wanneer we de nieuwe Elizabeth in actie zien, is helaas nog niet bekend. De eerste twee seizoenen van The Crown kwamen in de maand november op Netflix, maar de verwachting is dat de serie pas ergens in 2019 weer terugkeert. In de tussentijd houden we je hier natuurlijk op de hoogte van al het nieuws rondom onze favoriete serie.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in