Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

‘Harry wil geen prenup’

Hij mag dan 35 miljoen euro waard zijn, trouwen met huwelijkse voorwaarden vindt prins Harry he-le-maal niks. Meghan Markle zal zich helemaal klaar hebben gemaakt voor het moment dat haar grote liefde Harry – of zijn familie, of zij advocaten – haar een pen zou geven om een prenup te ondertekenen...

‘Harry wil geen prenup’

Hij mag dan 35 miljoen euro waard zijn, trouwen met huwelijkse voorwaarden vindt prins Harry he-le-maal niks.

Meghan Markle zal zich helemaal klaar hebben gemaakt voor het moment dat haar grote liefde Harry – of zijn familie, of zij advocaten – haar een pen zou geven om een prenup te ondertekenen. Immers is dat in de VS, waar zij vandaan komt, heel gewoon.

In Engeland is het veel minder gebruikelijk, en al helemaal binnen Harry’s familie.

De Windsors zijn er geen van allen erg van: Diana en Charles tekenden niets, noch Fergie en Andrew, en William en Kate. Toch werd verwacht dat het voor Meghan en Harry wel eens anders kon zijn, mede omdat zij al eens eerder gescheiden is.

Toch gaat het niet gebeuren, delen insiders nu met de Daily Mail. “Harry heeft helemaal nooit overwogen haar voorwaarden te laten tekenen”, aldus de bron. “Voor hem is zijn huwelijk met Meghan iets voor altijd.” Aaaaaah, wat romantisch.

En over romantisch gesproken: de filmversie van Meghan en Harry’s romance heeft sinds dit weekend een eerste teaser-trailer. Die willen we je natuurlijk niet ontzeggen.