Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Harry en Meghan vieren jubileum bij gala

Zes maanden getrouwd waren ze gisteren (maandag). En dat vierden Meghan en Harry in black tie, bij een gala van de Royal Variety. De duke and duchess of Sussex kwamen op chique naar het Palladium Theater in Londen voor een avondje cultuursnuiven. Geen verkeerde manier om je jubileum (zelfs zo'n k...

Harry en Meghan vieren jubileum bij gala

Zes maanden getrouwd waren ze gisteren (maandag). En dat vierden Meghan en Harry in black tie, bij een gala van de Royal Variety.

De duke and duchess of Sussex kwamen op chique naar het Palladium Theater in Londen voor een avondje cultuursnuiven. Geen verkeerde manier om je jubileum (zelfs zo'n kleintje) te vieren, al kunnen we ons ook voorstellen dat ze liever thuis op Kensington Palace waren gebleven.

Het gaf ons in elk geval de gelegenheid om Meghans buikje te bewonderen. Die hulde ze voor de gelegenheid in een losse top met rok van het Britse label Safiyaa.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in