De vierde editie van de Invictus Games, het internationale sportevenement voor gewonde militairen, werden zaterdagavond, lokale tijd, door initiatiefnemer Prins Harry afgesloten.

Harry en Meghan woonden de start van de spelen voor gewonde militairen bij, maar waren de afgelopen dagen niet bij de wedstrijden. De hertog en hertogin bezochten Fiji en Tonga.

More content below the advertising

Ze waren wel op tijd terug om de Nederlandse rolstoelbasketballers de finale te zien verliezen van Amerika.

Tijdens de sluiting sprak Meghan over het belang van familie en een sociaal vangnet voor teruggekeerde militaire.

Prins Harry sloot de Invictus Games 2018 af met een inspirerende speech.

Op naar volgend jaar. Dan zijn de Invictus Games in Den Haag!

Zondag vliegt het stel naar Nieuw-Zeeland, de laatste stop van hun zestien-daagse reis. Donderdag vliegen Harry en Meghan terug naar Londen.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

​​​​​​​

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in