Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Harry en Meghan op sportief

De nieuwe Duke and Duchess of Sussex waren vandaag bij een evenement voor jonge sportcoaches. And looked great, natuurlijk. Ja, inmiddels weten we het wel. Harry en Meghan zien er altijd prachtig uit, samen en individueel. Vandaag (maandag) was geen uitzondering: op casual (maar zij wel in Oscar ...

Harry en Meghan op sportief

De nieuwe Duke and Duchess of Sussex waren vandaag bij een evenement voor jonge sportcoaches. And looked great, natuurlijk.

Ja, inmiddels weten we het wel. Harry en Meghan zien er altijd prachtig uit, samen en individueel. Vandaag (maandag) was geen uitzondering: op casual (maar zij wel in Oscar de la Renta en Altuzarra) mengden ze zich met de jonge sporters van Loughborough University.

De newlyweds togen naar de universiteit voor de Coach Core Awards, waar Harry vorig jaar nog in zijn up een prijs uitreikte. Dit jaar had hij versterking. Samen met Meghan maakte hij een dolletje met de verzamelde sporters. Later vanavond geeft de prins een speech, en mogen hij en Meghan allebei een award uitreiken.