Ze laten er, met het oog op babynieuws, geen gras over groeien. Harry en Meghan gaan zo snel mogelijk groter wonen.

Het stel woont officieel sinds november samen in Nottingham Cottage op de gronden van Kensington Palace. Maar dat is een huisje met twee slaapkamers, en dus niet geschikt voor de gezinsuitbreiding die Harry en Meghan volgens diverse bronnen zo graag willen.

Harry en Meghan komen in het oude apartement van de duke en duchess of Gloucester te wonen


Dus begonnen aannemers begin dit jaar al met de verbouwing van een groter appartement binnen Kensington Palace. Harry en Meghan krijgen volgens insiders nog voor het einde van dit jaar de sleutel van Apartment 1 van het paleis, een flinke upgrade met 21 kamers.

Ook leuk: Apartment 1 ligt naast Apartment 1A, wat betekent dat Harry en Meghan de nieuwe buren worden van William, Kate en hun drie kinderen. De twee appartementen hebben zelfs een tussendoor, zodat de stellen bij elkaar op de koffie kunnen (of kunnen babysitten) zonder de deur uit te moeten.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in 

Wat houden wij toch van Michelle Obama. Afgelopen zondag bezocht ze samen met dochters Sasha en Malia een concert van Beyoncé en Jay-Z in Parijs. En ja, daar is heel leuk beeld van.

Michelle (want ja, Sasha en Malia waren ineens verdwenen) zette de boel op stelten met haar coole dance moves.

Twee moeders

Lang alleen was ze niet, want niemand minder dan Tina Knowles, de moeder van Beyoncé, kwam even buurten. Ook zij begon lekker te swingen. Uiteraard verschenen in rap tempo de beelden van beide moeders op social media. Eerlijk is eerlijk, dat is genieten. Wat geweldig!

 

 

Bron: TMZ Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wij vonden onze koning al lekker losjes tijdens de zomerfotosessie, maar kroonprins Frederik van Denemarken ging tijdens hun zomerse shoot voor de overtreffende trap van relaxed: hij kwam in korte broek opdagen.

Frederik, Mary en hun vier kinderen Christian (12), Isabella (11) en tweeling Vincent en Josephine (7) poseerden voor hun buitenverblijf Gråsten, en waren duidelijk al helemaal op vakantie. Het prachtige Deense weer hielp natuurlijk óók een handje. Het leverde prachtige zomerse plaatjes op. God sommerferie!

Hoofdbeeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in