Ze laten er, met het oog op babynieuws, geen gras over groeien. Harry en Meghan gaan zo snel mogelijk groter wonen.

Het stel woont officieel sinds november samen in Nottingham Cottage op de gronden van Kensington Palace. Maar dat is een huisje met twee slaapkamers, en dus niet geschikt voor de gezinsuitbreiding die Harry en Meghan volgens diverse bronnen zo graag willen.

Harry en Meghan komen in het oude apartement van de duke en duchess of Gloucester te wonen


Dus begonnen aannemers begin dit jaar al met de verbouwing van een groter appartement binnen Kensington Palace. Harry en Meghan krijgen volgens insiders nog voor het einde van dit jaar de sleutel van Apartment 1 van het paleis, een flinke upgrade met 21 kamers.

Ook leuk: Apartment 1 ligt naast Apartment 1A, wat betekent dat Harry en Meghan de nieuwe buren worden van William, Kate en hun drie kinderen. De twee appartementen hebben zelfs een tussendoor, zodat de stellen bij elkaar op de koffie kunnen (of kunnen babysitten) zonder de deur uit te moeten.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in 

Vanmiddag stond voor Koningin Máxima één van de laatste officiële bezoeken van 2018 op het programma. De doop van Van Oord's sleephopperzuiger Vox Amalia.

Op deze frisse vrijdagmiddag koos Máxima voor een opmerkelijk zomerse creatie van Natan voor de doop van het schip in de Rotterdamse haven. Zoals het hoort bij de de doop van een schip, droeg ze een hoed.

Het Nederlandse bedrijf Van Oord bestaat dit jaar 150 jaar en mocht zich daarom verheugen op de feestelijke doop van de koningin.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door joost ector (@joost_ector) op

Voor volgende week staan er geen officiële dingen meer op de agenda van de koningin, maar misschien mogen we ons nog verheugen op een onaangekondigd bezoek ergens. We houden je op de hoogte!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

In Madame Tussauds in Berlijn kwamen Meghan en Harry deze week tot leven. Ze bezochten een kerstmarkt, en poseerden gewillig in hun kersttruien. Het leverde... bijzondere plaatjes op.

De duke en duchess, in lelijke kersttruien, compleet met babybump en... bewegende lijven? In Duitsland zagen ze de lol er wel van in. Daar gingen twee wassenbeelden gezellig aan de wandel over de kerstmarkt, en in het museum.

Het resultaat was... wonderlijk. Getuige de video hieronder.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in