De laatste tijd zagen we Meghan vooral in chique broekpakken, maar voor een gala trok ze donderdagavond een prachtige avondjurk uit de kast. Met een twist.

Harry en Meghan waren aanwezig bij het benefietconcert 100 Days to Peace, dat de 100e verjaardag van de laatste 100 dagen van de Eerste Wereldoorlog vierde. Alle opbrengsten van het klassieke concert zijn voor goede doelen rondom soldaten. Net iets voor Harry, kortom.

Article continues after the ad

Bijzonder aan het concert was dat het open was voor publiek: voor 40 pond kon iedereen een kaartje kopen voor een avondje in de nabijheid van de duke en duchess.

De lucky ones die een ticket wisten te bemachtigen zagen Meghan in haar prachtige blauwe jurk van de Canadees-Taiwanese designer Jason Wu. Not quite black tie, maar Meghan vaart zoals altijd haar eigen koers, en dat staat haar prachtig.

En dan die losse lokken, en natuurlijk haar stralende bruidegom. Genoeg om over te praten, kortom. Al zal het de komende dagen vermoedelijk vooral de toch een tikje 'verdachte' snit van haar jurk zijn die de gemoederen bezighoudt.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in