Sinds Meghan Markle aan de hand van de Britse prins Harry loopt, ligt zij (en vooral ook haar looks) onder een vergrootglas. Misschien is het je wel opgevallen dat ze verrassend veel lichte kleuren draagt.

En dan met name de kleur poederroze.

Vandaag is roze

De hertogin van Sussex is in korte tijd al meerdere keren gespot in een lichte outfit. Zo droeg Meghan tijdens een tuinfeest ter ere van prins Charles een roze jurk van het merk Goat.

Zo'n twee weken geleden was, tijdens de jaarlijkse ‘Trooping the Colour’-parade, haar keuze gevallen op een pastelroze off-the-shoulder-jurk van Carolina Herrera.

Knalkleuren

Uiteraard zit daar wat achter, zo zeggen royalty watchers en stylisten in het magazine InStyle.  De eerste reden is dat ze kiest voor zachte kleuren uit respect naar koningin Elizabeth. Want zoals iedereen weet houdt de Britse koningin van lekkere opvallende knalkleuren.

Laat me

De andere reden, naast dat de kleuren prachtig staan bij haar huid en dat het rust uitstraalt, is dat ze waarschijnlijk niet al te veel wil opvallen. Meghan staat al zoveel in de schijnwerpers.

 "Met deze kleur wil ze zeggen dat we haar een beetje met rust moeten laten", zo vertelt stylist Lucas Armitage. Wat de reden ook is, het staat haar enorm goed.

Bron: InStyle Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Leuk voor een themafeestje, de verkleedkist of als cadeau voor een bruid-in-spe: er is een geweldige replica van Meghans trouwtiara te koop.

De tiara is gemaakt door het bedrijf The Royal Look For Less dat, de naam zegt het eigenlijk al, handelt in nepversies van sieraden, accessoires en kleding van onder andere Meghan en Kate.

Zo kun je er ook Meghans verlovingsring en Diana-ring (die ze droeg naar haar eigen trouwreceptie) op de kop tikken, of bijvoorbeeld Meghans verlovingsjurk of schoudertas. Dit alles voor prijzen onder de vijftig euro.

Kate-fans kunnen er terecht voor haar trouwtiara (nog goedkoper: 19 euro), haar saffieren verlovingsring en diverse zomerse jurken. Over de kwaliteit van die items is niets bekend, maar volgens Britse media zit Meghans tiara in elk geval erg stevig in elkaar. Toch verleidelijk…

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Kensington Palace heeft de doopfoto's van prins Louis vrijgegeven. En die zijn klassiek, prachtig en ontzettend royal.

Oké, de queen ontbreekt, maar William, Kate, George en Charlotte stralen, en ook Meghan en Harry maken hun opwachting. Zoals het de komende jaren wel vaker zal gaan, kortom.

De foto's werden geschoten door Matt Holyoak, die ook de geweldige portretten van koningin Elizabeth en prins Philip ter gelegenheid van hun 70e trouwdag maakte. Met royal doopfoto's had hij nog geen ervaring: de kiekjes van Charlotte's doop kwamen uit de lens van Mario Testino, die van George werden gemaakt door celebrityfotograaf Jason Bell.

Bekijk de prachtige foto's hieronder.

Oh, en dan besloten Will en Kate ook nog een eigen extra fotootje vrij te geven. Heerlijk!