Sinds Meghan Markle aan de hand van de Britse prins Harry loopt, ligt zij (en vooral ook haar looks) onder een vergrootglas. Misschien is het je wel opgevallen dat ze verrassend veel lichte kleuren draagt.

En dan met name de kleur poederroze.

Vandaag is roze

De hertogin van Sussex is in korte tijd al meerdere keren gespot in een lichte outfit. Zo droeg Meghan tijdens een tuinfeest ter ere van prins Charles een roze jurk van het merk Goat.

Zo'n twee weken geleden was, tijdens de jaarlijkse ‘Trooping the Colour’-parade, haar keuze gevallen op een pastelroze off-the-shoulder-jurk van Carolina Herrera.

Knalkleuren

Uiteraard zit daar wat achter, zo zeggen royalty watchers en stylisten in het magazine InStyle.  De eerste reden is dat ze kiest voor zachte kleuren uit respect naar koningin Elizabeth. Want zoals iedereen weet houdt de Britse koningin van lekkere opvallende knalkleuren.

Laat me

De andere reden, naast dat de kleuren prachtig staan bij haar huid en dat het rust uitstraalt, is dat ze waarschijnlijk niet al te veel wil opvallen. Meghan staat al zoveel in de schijnwerpers.

 "Met deze kleur wil ze zeggen dat we haar een beetje met rust moeten laten", zo vertelt stylist Lucas Armitage. Wat de reden ook is, het staat haar enorm goed.

Bron: InStyle Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Máxima is er een ster in, en ook de andere prinsessen en koninginnen gaan stuk voor stuk voor de bijl: het jumpsuit is in rap tempo een royal klassieker aan het worden.

Chique, maar veelzijdig. Heel gek is het niet, dat royalvrouwen van over de hele wereld als een blok vallen voor een goed jumpsuit. Net als onze eigen Anita trouwens. Letizia van Spanje en onze eigen Máxima lieten zich er deze maand ook weer in zien. De beste royal-voorbeelden op een rij.

Chique in blauw

Net even anders in bruin

In vlammend rood

Of oranje natuurlijk

En voor de durfal: een printje

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Een echte stijlkoningin weet high en low moeiteloos te combineren. Wat dat betreft is koningin Letizia van Spanje een schoolvoorbeeld: zij ging deze week voor een budgetjurk met peperdure oorbellen.

De Spaanse beauty droeg bij een evenement in Salamanca een prachtige jurk van het Spaanse high street-merk Massimo Dutti. Prijskaartje: 89,95 euro. Heel betaalbaar voor bijna alle vrouwen, maar vooral in schril contrast met de sieraden waarmee de koningin het jurkje combineerde.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

La reina Letizia dio la bienvenida a la temporada de otoño-invierno con un nuevo vestido estampado bicolor en blanco y negro, de corte evasé y largo midi con el cuello redondo y tres botones en el hombro, de Massimo Dutti, el cual combinó con unos salones en azul marino de Carolina Herrera y una cartera de la misma firma, modelo “Baret”, a juego con los zapatos. Para resaltar su figura añadió un cinturón, el cual acomodó de forma cruzada. Los pendientes con forma de pluma de la colección Plume de Chanel, diseñados en oro blanco y diamantes. #reinaletizia #queenletizia #moda #fashion #trend #look #outfit #style #Vanidades #VanidadesUSA

Een bericht dat is gedeeld door @ vanidadesusa op

Haar beeldschone bladoorbellen komen namelijk van Chanel, en kosten - slik - meer dan zesduizend euro. Maar on the bright side: die passen natuurlijk wel o-ve-ral bij.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in