Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

George’s decadente schoolkantine

Hij mag dan voor royal-begrippen naar een ‘doodgewone’ school gaan, het lunchmenu op de basisschool van prins George (4) lijkt eerder te horen bij een toprestaurant. Op Thomas’s Battersea wordt goed voor het innerlijke kind gezorgd. Op het menu van de lunchkantine geen frietjes en kipnuggets, maa...

George’s decadente schoolkantine

Hij mag dan voor royal-begrippen naar een ‘doodgewone’ school gaan, het lunchmenu op de basisschool van prins George (4) lijkt eerder te horen bij een toprestaurant.

Op Thomas’s Battersea wordt goed voor het innerlijke kind gezorgd. Op het menu van de lunchkantine geen frietjes en kipnuggets, maar gezonde en vooral culinaire keuzes. Lees: je krijgt iets terug, voor de ongeveer 20.000 euro die je er als ouder elk jaar inlevert.

Seizoensgebonden
De menukaart verandert elke drie weken compleet, en er wordt met de seizoenen mee gekookt. Er is een saladebar (welke basisscholier wil ’t niet?), soepen en broden worden allemaal elke dag vers op school gemaakt, en de kindertjes mogen elke dag kiezen uit vlees, vis of een vegetarische maaltijd.

'Eén lamsragout alstublieft'
Een greep van het menu: Mediterrane couscous, bruschetta met tomaat en avocado, gerookte makreel op linzen, lamsragout met knoflook en verse kruiden of zalm met salsa verde… Het is maar goed dat Kate ’s avonds niet zelf hoeft te koken voor haar fijnproevertje.