Om hongerig van te worden...

Hij mag dan voor royal-begrippen naar een ‘doodgewone’ school gaan, het lunchmenu op de basisschool van prins George (4) lijkt eerder te horen bij een toprestaurant.

Op Thomas’s Battersea wordt goed voor het innerlijke kind gezorgd. Op het menu van de lunchkantine geen frietjes en kipnuggets, maar gezonde en vooral culinaire keuzes. Lees: je krijgt iets terug, voor de ongeveer 20.000 euro die je er als ouder elk jaar inlevert.

More content below the advertising

Seizoensgebonden
De menukaart verandert elke drie weken compleet, en er wordt met de seizoenen mee gekookt. Er is een saladebar (welke basisscholier wil ’t niet?), soepen en broden worden allemaal elke dag vers op school gemaakt, en de kindertjes mogen elke dag kiezen uit vlees, vis of een vegetarische maaltijd.

'Eén lamsragout alstublieft'
Een greep van het menu: Mediterrane couscous, bruschetta met tomaat en avocado, gerookte makreel op linzen, lamsragout met knoflook en verse kruiden of zalm met salsa verde… Het is maar goed dat Kate ’s avonds niet zelf hoeft te koken voor haar fijnproevertje.

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in