Hij mag dan voor royal-begrippen naar een ‘doodgewone’ school gaan, het lunchmenu op de basisschool van prins George (4) lijkt eerder te horen bij een toprestaurant.

Op Thomas’s Battersea wordt goed voor het innerlijke kind gezorgd. Op het menu van de lunchkantine geen frietjes en kipnuggets, maar gezonde en vooral culinaire keuzes. Lees: je krijgt iets terug, voor de ongeveer 20.000 euro die je er als ouder elk jaar inlevert.

Seizoensgebonden
De menukaart verandert elke drie weken compleet, en er wordt met de seizoenen mee gekookt. Er is een saladebar (welke basisscholier wil ’t niet?), soepen en broden worden allemaal elke dag vers op school gemaakt, en de kindertjes mogen elke dag kiezen uit vlees, vis of een vegetarische maaltijd.

'Eén lamsragout alstublieft'
Een greep van het menu: Mediterrane couscous, bruschetta met tomaat en avocado, gerookte makreel op linzen, lamsragout met knoflook en verse kruiden of zalm met salsa verde… Het is maar goed dat Kate ’s avonds niet zelf hoeft te koken voor haar fijnproevertje.

De Britse royal family kennen we goed, maar een aanverwante royal zien we maar zelden: Laura Lopes, de dochter van Camilla.

Laura (40) is het stiefzusje van Will en Harry, de dochter van Camilla en haar eerste man Andrew Parker Bowles. Ze heeft ook nog een broer, Tom, die door zijn werk als schrijver vaker in de pers is. Maar Laura, die zien we maar zelden.

Daar komt op de bruiloft van Harry en William naar verwachting verandering in: Laura zou zeker weten een uitnodiging krijgen. Ze was ook op het huwelijk van Will en Kate, en haar dochtertje Eliza (10) was toen ook een van de bruidsmeisjes.

Dikke kans dus dat zij ook dit keer weer mag meelopen met de bruid. Zoontjes Gus en Louis (een tweeling van 8) krijgen wellicht ook een rol. Wij houden onze ogen voor ze open.

Och, wat is het toch heerlijk speculeren over die royal wedding (nog maar drie maanden!). Zelfs op de schoenen wordt gegokt.

De Britten krijgen er geen genoeg van. En hebben nu ontdekt: grote kans dat Meghan Markle voor deze pumps gaat. Reden? Ze zijn van haar favoriete shoe designer Sarah Flint, met wie ze een goede band heeft. Ook Amal Clooney is fan. Meghan droeg Flints schoenen al lang voor ze met Harry ging. Ze droeg ook een bruin paar tijdens de Invictus Games in Toronto waar ze naast Harry zat - zie de foto boven -; met als gevolg dat die schoenen in no time waren uitverkocht.

Maar to the point nu: waarom deze schoenen? Omdat ze sparklen, sexy zijn en feestelijk. De ultieme trouwhakken. Wat denk jij: gaan dit ze worden?