Hij mag dan voor royal-begrippen naar een ‘doodgewone’ school gaan, het lunchmenu op de basisschool van prins George (4) lijkt eerder te horen bij een toprestaurant.

Op Thomas’s Battersea wordt goed voor het innerlijke kind gezorgd. Op het menu van de lunchkantine geen frietjes en kipnuggets, maar gezonde en vooral culinaire keuzes. Lees: je krijgt iets terug, voor de ongeveer 20.000 euro die je er als ouder elk jaar inlevert.

Seizoensgebonden
De menukaart verandert elke drie weken compleet, en er wordt met de seizoenen mee gekookt. Er is een saladebar (welke basisscholier wil ’t niet?), soepen en broden worden allemaal elke dag vers op school gemaakt, en de kindertjes mogen elke dag kiezen uit vlees, vis of een vegetarische maaltijd.

'Eén lamsragout alstublieft'
Een greep van het menu: Mediterrane couscous, bruschetta met tomaat en avocado, gerookte makreel op linzen, lamsragout met knoflook en verse kruiden of zalm met salsa verde… Het is maar goed dat Kate ’s avonds niet zelf hoeft te koken voor haar fijnproevertje.

Koning Filip en koningin Mathilde van België waren deze week op staatsbezoek in Canada. En Mathilde nam een koffer vol prachtige looks mee.

Van casual voor in de sneeuw tot helemaal tot in de puntjes verzorgd voor een galadiner: wie op staatsbezoek gaat, moet veelzijdig zijn. En daar is koningin Mathilde de laatste dagen geweldig in geslaagd. Haar mooiste outfits op een rij.


Beeld: Hollandse Hoogte

Prins William en zijn vrouw Catherine deelden traditiegetrouw klavertjes uit op St. Patrick's Day, waar Catherine, geheel in thema, in het groen verscheen. Wat opviel? Behalve dat ze stralend zwanger is, is William heel zorgzaam en kijkt zij naar haar prins alsof het hun eerste date is. Wat een leuk stel!

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben zaterdag St. Patrick's Day gevierd bij de Irish Guards in Londen. Het paar woonde op de thuisbasis van het eerste bataljon van de Ierse Garde in Hounslow de ceremoniële parade bij.

Er werden traditiegetrouw klavertjes uitgedeeld, waarbij Catherine een klavertje gaf aan de Ierse wolfshond Dornhnall, de mascotte van het regiment. Prins William is kolonel van de Irish Guards.

Catherine verscheen hoogzwanger en stond iedereen even vriendelijk te woord:

Wat verder opviel? William was heel zorgzaam naar zijn zwangere vrouw:

En Kate keek naar haar man alsof het hun eerste date was:

Beeld: ANP