Meghan en Harry zouden deze zomer een top secret uitstapje naar Villa Clooney aan het Comomeer hebben gemaakt. De diepe royalbanden van George en Amal.

Ze hadden een pronkplek bij de royal wedding, scoorden óók een uitnodiging voor de volgende én verwelkomden Harry en Meghan deze zomer in Italië. De Clooneys zijn in de mode, bij de royal family. Maar waarom precies?

More content below the advertising

Amal en Meghan zijn close
Mrs. Clooney zou Meghan hebben opgezocht toen ze net in Engeland kwam wonen. Zij weet natuurlijk een dingetje of twee over met een wereldberoemde man trouwen, dus alle advies was welkom.

George en Harry kennen elkaar uit het liefdadigheidscircuit
Sinds Clooney in Engeland ging wonen met zijn gezin, zouden de twee elkaar regelmatig tegenkomen. En gezien Harry’s voorliefde voor beroemde vrienden (bij de bruiloft duidelijk te zien) kon het haast niet uitblijven dat deze twee ondeugden goed met elkaar door een deur zouden kunnen.

Gul
Niet alleen wees Amal Meghan richting de allerbeste adresjes in Londen, ze toonde zich ook uiterst barmhartig toen ze haar vaste kapper aan Meghan uitleende voor de bruiloft.

Nog meer banden
George en Amal zouden later dit jaar nóg een royal wedding bijwonen: die van prinses Eugenie en haar verloofde Jack. Die een top job heeft binnen Casamigos. Het tequilamerk van George.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in