Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gebbetje hier, gebbetje daar: Meghan Markle en queen Elizabeth hebben de grootste lol samen

Hertogin Meghan Markle is vandaag voor het eerst op stap geweest zonder man Harry. Helemaal alleen was ze niet, want niemand minder dan koningin Elizabeth ging met haar mee. Dat het klikt tussen die twee moge duidelijk zijn.  Meghan en queen Elizabeth brachten een bezoek aan het graafschap Cheshi...

Gebbetje hier, gebbetje daar: Meghan Markle en queen Elizabeth hebben de grootste lol samen

Hertogin Meghan Markle is vandaag voor het eerst op stap geweest zonder man Harry. Helemaal alleen was ze niet, want niemand minder dan koningin Elizabeth ging met haar mee. Dat het klikt tussen die twee moge duidelijk zijn. 

Meghan en queen Elizabeth brachten een bezoek aan het graafschap Cheshire, dat tegen de grens van Wales ligt. De twee hebben vandaag Mersey Gateway Bridge, een nieuwe brug, officieel geopend.

Royal train

Meghan en Elizabeth vertrokken vanochtend al vroeg met de 'royal train' vanuit Londen. Volgens Britse media is het echt heel wat dat de koningin haar aangetrouwde kleindochter uitnodigde aan boord. Zelfs de prinsen Harry en William en Williams vrouw Kate hebben nog nooit een ritje gemaakt.

Bron: Daily Mail Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in