Vanavond is de première van de Broadway hitmusical, The Color Purple. Koningin máxima geeft daar acte de présence. Zou ze voor de gelegenheid in het paars gaan? De kleur staat haar immers prachtig. Kijk maar:

Deze kleurige creatie van Claes Iversen zien we graag nog eens terug. Máxima droeg 'm tijdens het bezoek aan China.

More content below the advertising

Nog een creatie van de Deens-Nederlandse ontwerper werd bij het bezoek van het Argentijnse presidentiële paar uit de kast getrokken;

Neigt naar bordeauxrood, maar deze outfit van Natan deed ons ook aan paars denken.

Niet een outfit dat we voor een première zouden kiezen, maar wel prachtig paars:

Immer stijlvol in het paars:

Máxima staat er om bekend om haar outfits vaker te dragen dus misschien wordt het deze wel. 

We zijn benieuwd!

Beeld: Hollandse Hoogte en ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in