De organisatie van de Emmy Awards wist het wel: we nodigen lekker oud-actrice Meghan Markle uit, in de hoop dat zij als nieuwbakken duchess samen met haar duke over de rode loper gaat. Maar Meghan dacht daar kennelijk anders over.

De duke en duchess of Sussex maken op 17 september niet de tocht naar Los Angeles om aan te sluiten bij Meghans oud-collega's van de serie Suits. Meghan heeft namelijk écht en definitief een punt gezet achter haar acteercarrière. Op zich is een royal op de rode loper niet ongewoon: Will en Kate gingen bijvoorbeeld meerdere keren naar de uitreiking van de BAFTA's, het Britse antwoord op de Oscars.

Feitelijk maakte de organisatie geen schijn van kans bij Meghan en Harry, maar de reden dat er toch nog hoop gloorde was dat Meghan op een shortlist zou hebben gestaan voor een nominatie voor haar laatste seizoen Suits. Die nominatie kwam er uiteindelijk niet. Jammer voor royal-liefhebbers die de Emmy's ook graag kijken. En voor fans van Suits natuurlijk. Al hebben die altijd Harvey, Louis en Donna nog.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Article continues after the ad