Na de zomerfotosessie is de royal-agenda tot eind augustus helemaal leeg. Een mooie gelegenheid voor Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane om naar Griekenland te vertrekken.

De royals hebben sinds 2012 een vakantiehuis in Ermionida, en hoewel er over de koninklijke zomervakantie niets officieels wordt aangekondigd, is het waarschijnlijk dat de Oranjes daar lekker gaan genieten van de zomerzon.

Dit is Ermionida, de bestemming van het koningspaar en hun meiden

Dat moet wel lukken, want hun zomerstulpje heeft onder andere een eigen zwembad mét jacuzzi, een prachtig uitzicht op de Golf van Argolis, een eigen aanlegsteiger en een eigen stukje strand.

Article continues after the ad

Máxima met vriendinnen tijdens een eerder tripje naar Griekenland

Dat is niet helemaal een overbodige luxe, want hoewel de wijk waar de villa ligt vooral bestaat uit koopwoningen (Sean Connery heeft er een huis, net als de Russische president Poetin) staan er ook een aantal huurwoningen, die de laatste jaren vooral op Nederlanders worden gemarket.

En die nieuwsgierige landgenoten, daar kunnen de Oranjes in de zomermaanden best zonder. Begrijpen wij helemaal. Wil je toch óók naar Griekenland (ook dat begrijpen we volledig) dan hebben wij hier wat leuke eilandtips voor je ter inspiratie.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in