Wordt Marie Chevallier de volgende Monegaskische bruid?

Het meisje straalde vorige week op een rode loper in Monaco, en alle pijlen wijzen erop dat prinses Stéphanie straks een schoondochter rijker is.

Ze is in het prinsdom inmiddels een oude bekende, maar steeds vaker gaan de geruchten rond dat de Amerikaanse Marie Chevallier binnenkort mogelijk de officiële schoondochter van prinses Stéphanie wordt. Komt mooi uit, want die roept altijd dat ze zo snel mogelijk oma wil worden.

Lees ook: Prinses Grace heeft een nieuw achterkleinkind

Marie is al vijf jaar dolgelukkig met Louis (24), de buitenechtelijke zoon van Stéphanie en haar bodyguard Daniel Ducruet. Jarenlang werd de jongen daarom buiten de spotlights gehouden, en nog steeds is hij er niet erg dol op. Toch kruipt hij met Marie (ook 24) aan zijn zijde meer en meer uit zijn schulp.

De twee leerden elkaar kennen op Western Carolina University in de VS. Ze wonen in Monaco waar zij werkt in Hotel Hermitage en hij aan de slag is gegaan voor voetbalclub AS Monaco. De liefde spat van het stel af, zowel op de red carpet als op haar Instagram en Facebook. Kom maar op, met die royal wedding!

 

Life is better by the pool ☀️ #pooltime #presummer #sunnyday #enjoy Photocred @florentff

Een bericht gedeeld door Marie Chevallier (@mariehoachevallier) op

 

And the dream kept going today #boatday ☀️💋⚓️

Een bericht gedeeld door Marie Chevallier (@mariehoachevallier) op

 

 

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: