Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Foto's: Meghan viert Vrouwendag

Hoe meer ze zich en plein public laat zien, hoe meer Meghans vaste stijl zichtbaar wordt: chique, krachtig, maar vooral ook warm. Oké, dat warm stamt vooral uit haar gedrag: in Birmingham, waar ze vanmiddag met haar royal verloofde op bezoek was, knuffelde ze er lustig op los met lokale schoolkin...

Foto's: Meghan viert Vrouwendag

Hoe meer ze zich en plein public laat zien, hoe meer Meghans vaste stijl zichtbaar wordt: chique, krachtig, maar vooral ook warm.

Oké, dat warm stamt vooral uit haar gedrag: in Birmingham, waar ze vanmiddag met haar royal verloofde op bezoek was, knuffelde ze er lustig op los met lokale schoolkinderen. Dat is eigenlijk not done binnen het koningshuis, al dat fysieke geplak, maar maakt Meghan wel ontzettend populair bij haar nieuwe landgenoten.

Haar stijlgevoel doet de rest. Deze middag - op Vrouwendag nota bene, geen onbelangrijke dag voor de rasfeminist - koos Meghan voor een prachtige mantel van J.Crew (voor 425 euro hier te krijgen), een jurk van Jason Wu, een broek van (nog) onbekende makelij en een tas van Altuzarra. Een plaatje, vinden wij. Die Harry boft maar.