Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Foto's: koningspaar bezoekt West-Friesland

Willem-Alexander en Máxima zijn vandaag (donderdag) op streekbezoek in West-Friesland. Ze bezoeken onder andere Hoorn, Enkhuizen en Drechterland. Het koningspaar maakte de niet al te lange tocht naar Noord-Holland om ontwikkelingen in de regio te bekijken, met name op het gebied van agro-industri...

Foto's: koningspaar bezoekt West-Friesland

Willem-Alexander en Máxima zijn vandaag (donderdag) op streekbezoek in West-Friesland. Ze bezoeken onder andere Hoorn, Enkhuizen en Drechterland.

Het koningspaar maakte de niet al te lange tocht naar Noord-Holland om ontwikkelingen in de regio te bekijken, met name op het gebied van agro-industrie, wereldhandel en plattelandsontwikkeling. Op het programma: Hoorn, Drechterland, Stede Broec, Enkhuizen en Medemblik.

Máxima zag er als altijd prachtig uit in een luchtige nieuwe outfit, die prima past bij de stralende dag.

West-Friesland maakt onderdeel uit van ‘Greenport Noord-Holland Noord’, de groentetuin van Noordwest-Europa. Bedrijven in de zogenaamde 'Seed Valley' worden beschouwd als toonaangevend als het gaat om plantenveredeling, zaadtechnologie en vernieuwende duurzame productieprocessen. 

Dat wilden de koning en koningin wel eens met eigen ogen zien. En wij gluren met liefde even mee.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in