Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

FOTO’S: Hier viert Pippa haar huwelijksreis

Bij een groot societyhuwelijk hoort natuurlijk ook een buitengewone huwelijksreis. Dus vertrokken Pippa en haar echtgenoot naar het eilandje Tetiaroa, in Frans-Polynesië. Het piepkleine eiland was ooit eigendom van acteur Marlon Brando, maar is sinds hij in 2004 overleed langzaam omgetoverd tot e...

FOTO’S: Hier viert Pippa haar huwelijksreis

Bij een groot societyhuwelijk hoort natuurlijk ook een buitengewone huwelijksreis. Dus vertrokken Pippa en haar echtgenoot naar het eilandje Tetiaroa, in Frans-Polynesië.

Het piepkleine eiland was ooit eigendom van acteur Marlon Brando, maar is sinds hij in 2004 overleed langzaam omgetoverd tot een exclusieve vakantiespot met de passende naam ‘The Brando’.

De wittebroodsweken kunnen beginnen
Het bruidspaar vloog via Los Angeles naar Tahiti, waar ze op een privévlucht naar het afgelegen eiland stapten. Daar werden ze welkom geheten in hun honeymoon-villa, met eigen zwembad, bioscoop en natuurlijk een privéstrand met uitzicht op de bloedmooie lagune. Prijskaartje: zo’n 3000 euro per nacht. Maar bij dat prijskaartje hoort wel een eigen sterrenchef (Guy Martin) die aan al hun wensen voldoet.

Even uithijgen
Pippa en James zijn overigens niet de enigen die na hun bruiloft toe waren aan een zonvakantie. Naar verluidt vertrokken de vier ouders van het koppel de maandag na het grote feest met z’n allen naar St. Barths, waar de familie van James een luxe resort bezit. Het is hard werken hoor, zo’n grote dag.

 

The Brando's 3-bedroom villa is the perfect opportunity for friends or families to stay together. << Scroll through>> #tetiaroa #tahiti #thebrando #frenchpolynesia #familytravel #natgeolodges #luxurytravel

Een bericht gedeeld door The Brando (@thebrandoresort) op   Een bericht gedeeld door The Brando (@thebrandoresort) op