Op een onbewoond eeeeeeeiland...

Bij een groot societyhuwelijk hoort natuurlijk ook een buitengewone huwelijksreis. Dus vertrokken Pippa en haar echtgenoot naar het eilandje Tetiaroa, in Frans-Polynesië.

Het piepkleine eiland was ooit eigendom van acteur Marlon Brando, maar is sinds hij in 2004 overleed langzaam omgetoverd tot een exclusieve vakantiespot met de passende naam ‘The Brando’.

De wittebroodsweken kunnen beginnen
Het bruidspaar vloog via Los Angeles naar Tahiti, waar ze op een privévlucht naar het afgelegen eiland stapten. Daar werden ze welkom geheten in hun honeymoon-villa, met eigen zwembad, bioscoop en natuurlijk een privéstrand met uitzicht op de bloedmooie lagune. Prijskaartje: zo’n 3000 euro per nacht. Maar bij dat prijskaartje hoort wel een eigen sterrenchef (Guy Martin) die aan al hun wensen voldoet.

Even uithijgen
Pippa en James zijn overigens niet de enigen die na hun bruiloft toe waren aan een zonvakantie. Naar verluidt vertrokken de vier ouders van het koppel de maandag na het grote feest met z’n allen naar St. Barths, waar de familie van James een luxe resort bezit. Het is hard werken hoor, zo’n grote dag.
 

 

The Brando's 3-bedroom villa is the perfect opportunity for friends or families to stay together. << Scroll through>> #tetiaroa #tahiti #thebrando #frenchpolynesia #familytravel #natgeolodges #luxurytravel

Een bericht gedeeld door The Brando (@thebrandoresort) op   Een bericht gedeeld door The Brando (@thebrandoresort) op  

 

Zelden zagen we Prinses Charlène van Monaco zo ontspannen. Na de overwinning van Daniel Ricciardo op het stratencircuit van Monaco (Formule 1) feliciteerde de prinses hem met een grote fles champagne.

Of ze ook een slokje wilde? Ja hoor! Zonder pardon zette ze de fles Cabbon champagne aan haar mond.

De coureur, Prins Albert, Andrea Casiraghi en Pierre Casiraghi zien de humor er ook wel van in. Santé!

Beeld: ANP.

Koningin Máxima straalde tijdens het gala voor de vijftigste verjaardag van Kroonprins Frederik van Denemarken in een jurk van één van haar favoriete ontwerpers: Jan Taminiau.

Bijzonder was dat de jurk tot eerder deze week werd vertoond op de expositie van Taminiau's werk op Utrecht Centraal. Toen de jurk uit de collectie werd verwijderd, wist iedereen wel hoe laat het was en inderdaad: Máxima droeg 'm met verve tijdens het gala-diner.

Máxima droeg de jurk ook al tijdens een feestelijk diner voor de vijftigste verjaardag van Koning Willem-Alexander vorig jaar.

Japanse zaal

Taminiau liet zich voor de jurk inspireren door het behang in de Japanse Zaal van Paleis Huis ten Bosch. De bamboe en kersenbloesem die daarop te zien zijn, brachten de ontwerper op het idee voor de stengels en dwarrelende bloemen op de japon.

Máxima zat zaterdagavond tijdens het galadiner vlakbij de jarige Frederik. Ook de Deense koningin Margrethe, de Noorse kroonprins Haakon, koningin Mathilde van België en de Zweedse koning Carl Gustaf zitten aan tafel met Frederik.

Koning Willem-Alexander zat bij Frederiks echtgenote kroonprinses Mary, de Zweedse koningin Silvia en groothertog Henri van Luxemburg, waar hij deze week op Staatsbezoek was.

Het was een feestelijke dag in Denemarken.

Beeld: Hollandse Hoogte/ANP. Bron: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in