Oplettende vakantiegangers spotten Charlene, Albert en hun kinderen op het vakantie-eiland dat ooit in bezit van Marlon Brando was. En ze zijn daar niet de enige bekende gezichten.

Het prinselijk paar vloog deze week via Tahiti naar het eilandje Tetiaroa, in Frans-Polynesië. Ooit volledig het bezit van acteur Marlon Brando, nu een hyperdeluxe vakantieoord met de passende naam ‘The Brando’.

Daar is het niet alleen zichtbaar goed toeven, maar ook op papier: het resort biedt villa’s met een eigen zwembad, een bioscoop en natuurlijk volop privéstranden. Er kookt elke avond een sterrenchef, en er zijn gezellige feestjes te over, bijvoorbeeld die van deze week waar Charlene samen met Lady Gaga werd gespot.

Daarnaast hebben zo’n beetje alle grote namen onder de zon - van Leo DiCaprio tot Barack Obama - op het eiland verbleven.

Article continues after the ad

Ook royals zijn bij The Brando niets vreemds: Pippa Middleton ging er vorig jaar op huwelijksreis, en de royal family van Tahiti (die hadden ze in de 1800’s nog) kwamen er ook als ze wilden ontspannen. Sindsdien is het luxeniveau natuurlijk stevig gegroeid. Ideaal dus, voor de Monegasken. Wij sparen nog even door: een beetje villa kost 3000 euro per nacht.

Beeld: The Brando Resort

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in