Het leven is oké, in St. Tropez

Terwijl onze royals naar zonnige oorden afreizen, blijft Caroline van Monaco lekker dicht bij haar toch al zonnige huis. Samen met dochter Charlotte, haar zoontje en haar nieuwe vriend genoot de prinses van het jachtleven in St. Tropez.

Een dagje zon, zee, strand en superjacht behoort voor de Monegasken tot de categorie doodgewoon. Toch genoten prinses Caroline (60) en haar dochter Charlotte (30) zichtbaar van hun dagje quality time.

Ook lijkt Caroline goed door een deur te kunnen met Charlotte’s nieuwe liefde Dimitri Rassam, filmproducer en de zoon van een voormalig Bond-girl. Charlottes zoontje Raphaël (3), uit een eerdere relatie, lijkt al net zo in zijn nopjes met mama’s keuze. En wat zien ze er verliefd uit. Het wordt een mooie liefdeszomer…

 

Queen Elizabeth weet wel wat ze cadeau geeft: ze schonk prins Harry en zijn Meghan het prachtige York Cottage voor hun huwelijk.

De cottage staat op de gronden van haar landgoed Sandringham in Norfolk, waar de koningin zelf ook graag veel tijd doorbrengt. Zo’n geschenk is koninklijke traditie: Will en Kate kregen ook een buitenverblijf na hun jawoord.

Het idee is dat de newlyweds een plekje hebben waar ze naartoe kunnen gaan om te genieten van hun rust, zonder nieuwsgierige toeristen (die ze bij Kensington Palace natuurlijk volop hebben) en fotografen.

Ook als er straks eventueel babynieuws aankomt, kan zo’n huis goed van pas komen. Will en Kate kozen er bijvoorbeeld voor om hun kinderen de eerste jaren van hun leven te laten opgroeien op het platteland.

Zij keerden pas afgelopen september definitief terug naar Londen, omdat prins George daar naar de basisschool gaat.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Op de laatste avond van het Staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Máxima aan Luxemburg werden de warme banden tussen beide landen nog eens aangehaald. Máxima droeg voor de gelegenheid haar rode Valentino kaftan die prachtig wervelde in de wind.

Máxima droeg haar haar los, wat de lengte en vorm van de jurk accentueert.

Zo te zien ontlokte de outfit ook aan Willem Alexander een warme blik.

En Groothertog Henri begroet haar zelfs met een handkus, iets dat onze koningin wel kan waarderen.

Na aankomst trakteerde het koningspaar hun gasten op een concert van de Nederlandse violiste Simone Lamsma.

Vanmiddag komt het Staatsbezoek ten einde.

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in