Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Foto’s: bijzonder kinderfeest in Buckingham Palace

Zo’n 850 kinderen van overleden militairen vergaten afgelopen weekend hun zorgen in de tuinen van Buckingham Palace, samen met de royals. William, Kate en Harry speelden naar hartenlust met de zoons en dochters van nationale helden. Het werd een ongewone koninklijke middag met schmink, leuke spel...

Foto’s: bijzonder kinderfeest in Buckingham Palace

Zo’n 850 kinderen van overleden militairen vergaten afgelopen weekend hun zorgen in de tuinen van Buckingham Palace, samen met de royals.

William, Kate en Harry speelden naar hartenlust met de zoons en dochters van nationale helden. Het werd een ongewone koninklijke middag met schmink, leuke spelletjes, een circus en zelfs een spectaculair optreden van de parachutisten van de Royal Airforce.

Prins Harry ontmoette onder andere de 6-jarige Jack (speciaal voor de gelegenheid verkleed als Spider-Man) wiens vader in 2013 werd gedood door twee Islamitische extremisten in Londen. Het lot van de families van overleden militairen gaat de twee prinsen enorm aan het hart: zij verloren zelf ook op (relatief) jonge leeftijd hun moeder. Deze zomer is dat alweer twintig jaar geleden.