Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Foto’s: Allemaal in Erdem

Zijn ontwerpen raken steeds meer in de gratie bij de koningshuizen. Wij snappen wel wat zij zien in de creaties van Erdem. Hij liep stage bij Vivienne Westwood en werkte met Diane von Fürstenberg voor hij zijn eigen label Erdem begon. Geen wonder dus, dat Erdem Moralıoğlu een of twee dingen weet ...

 Foto’s: Allemaal in Erdem

Zijn ontwerpen raken steeds meer in de gratie bij de koningshuizen. Wij snappen wel wat zij zien in de creaties van Erdem.

Hij liep stage bij Vivienne Westwood en werkte met Diane von Fürstenberg voor hij zijn eigen label Erdem begon. Geen wonder dus, dat Erdem Moralıoğlu een of twee dingen weet van chique vrouwen. Die kennis zet hij momenteel volop in voor de Europese koningshuizen. Daar zijn ze namelijk dól op zijn designs. Met name Kate Middleton is al jaren trouw fan.

Dit is trouwens ook het moment voor jou om je te verdiepen in zijn vaak bloemige werk: later dit jaar komt de H&M x Erdem-collectie uit, en is een echte Erdem ineens veel meer binnen handbereik. Hieronder alvast wat inspiratiemateriaal.