Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

First ladies maken het gezellig

De hand van haar man weigert ze vast te houden, maar met Brigitte Macron durfde Melania Trump het wel. De twee first ladies trokken als een soort nieuwe beste vriendinnen door Parijs. Wat ze precies gedacht moet hebben, durven we niet te zeggen. Misschien was ze zó blij dat echtgenoot Donald Trum...

First ladies maken het gezellig

De hand van haar man weigert ze vast te houden, maar met Brigitte Macron durfde Melania Trump het wel. De twee first ladies trokken als een soort nieuwe beste vriendinnen door Parijs.

Wat ze precies gedacht moet hebben, durven we niet te zeggen. Misschien was ze zó blij dat echtgenoot Donald Trump zijn aandacht even op een andere vrouw richtte. Of dat hij oog bleek te hebben voor iemand ouder dan 25. Of gewoon, dat ze even omringd werd door iemand anders dan The Donald en zoontje Barron (11).

Hoe het ook zij: Melania (47) maakte het deze week gezellig met de andere nieuwbakken first lady in de politieke arena, Brigitte Macron (64). Zó gezellig zelfs dat we haast vermoeden dat Melania in Parijs is achtergebleven. Zouden wij ook doen.