Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fashion meets fashion: Letizia en Melania ontmoeten elkaar bij het Witte Huis

De Spaanse koningin Letizia heeft voor het eerst Melania Trump ontmoet. Terwijl haar man, Koning Felipe VI, aan het keuvelen was met Donald Trump, kletsten de twee fashionista's wat af tijdens een wandeling door de presidentiële tuinen. De twee lijken het goed met elkaar te kunnen vinden.  Valent...

Fashion meets fashion: Letizia en Melania ontmoeten elkaar bij het Witte Huis

De Spaanse koningin Letizia heeft voor het eerst Melania Trump ontmoet. Terwijl haar man, Koning Felipe VI, aan het keuvelen was met Donald Trump, kletsten de twee fashionista's wat af tijdens een wandeling door de presidentiële tuinen.

De twee lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. 

Valentino

Melania en Letizia zagen er allebei prachtig uit. De Amerikaanse first lady droeg een japon met borduursels uit de collectie van Valentino met daaronder pumps van Manolo Blahnik. En Letizia koos voor een lekkere opvallende roze jurk van de Amerikaanse designer Michael Kors. 

Da's toevallig

Sommigen hebben we het wellicht gespot, maar de jurk van Letizia komt wel heel bekend voor. Wat blijkt? Melania droeg dezelfde jurk, maar dan in een andere kleur (blauw) toen zij en haar man vorig jaar de president van Panama en zijn vrouw op visite kregen.